Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Eva Stuchlíková
Byla jsem moc spokojena s návštěvou u pana doktora. Moc milý přístup, zájem i podrobné vysvětlení problémů, se kterými jsem do ordinace se sebou i dcerou přišla. Vřelé díky.
pacient ze Sob.
- ochotný, jako málo který lékař ! A hlavně pomůže !! Sluší se jen poděkovat !!!
Pan MuDr.Jaroslav Komárek je velmi schopný specialista s citem k nemocným lidem.
Neutrální hodnocení - nevím, zda se jedná pouze o shodu jména či nikoliv.
Pokud se jedná o mudr. Šmrhu, který má zároveň ordinaci u nemocnice Tábor (vždy pouze ve středu odpoledne), pak bohužel musím trochu pohanět.
Synovi mylně diagnostikoval poúrazový stav kolene jako růstové bolesti, ačkoliv RTG snímky vypovídaly zcela o něčem jiném (což později potvrdil jiný ortoped).
Na druhé straně - hoď kamenem, kdos bez viny, i lékař je jen člověk, který se může mýlit. V našem případě naštěstí omyl není fatální, synovo koleno podléhá již náležité léčbě a za pár měsíců už zase bude skákat přes kaluže jako dřív.
MUDr. Šmrha v mém případě pochybil, mnohým jiným pacientům však pomohl - všichni jsme zkrátka jen lidi.
..Vynikající doktor,který jako jediný lekář diagnistikoval moje onemocnění a je jeden z mála doktorů,kteří se opravdu zajímají o určitou osobu a její problémy.
Černá
Pan doktor Šmrha je velmi vstřícný a ve svém oboru skutečný odborník. Takových víc a hned se nám chodí lépe :-)
Eva Korbelová
Pan doktor Šmrha je milý ke všem pacientům. Trpělivě vyslechne vaše obtíže, nic nechce ponechat náhodě, vždy vás reději pošle na další vyštření, než aby něco zanedbal. Je vstřícný a sympatický.
R. Hruška
Pomohl mi s koleny, o5 hraju fotbal