Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Jaromír Špánek
Vážený pane doktore,
dovolte mi touto cestou ještě jednou poděkovat za záchranu nohy po DN. Tenkrát jste čerstvě přišel do nemocnice Na Františku. Díky Vašemu umu a tvrdosti při rehabilitaci dodnes chodím. Přeji Vám jen to nejlepší jak v práci, tak v osobním životě.
Jaromír Špánek
zdenkaalexa
Pan primář Hruška je excelentní lékař - o své pacienty se stará dokonale! Zdenka Slámová
Hana Barvínková
Již je to 14 let a stále všechno v naprostém pořádku. Chci vám moc poděkovat za vaši perfektně odvedenou "práci", doporučil mě váš kamarád MUDr. Budín ze Sokolova. Ještě jednou moc díky
Enid
K panu MUDr. Hruškovi chodím už 17 let a nedám na něj dopustit. Opravdu se pacientovi věnuje a ví co dělá. Tímto bych mu chtěla poděkovat za jeho dosavadní péči a vřele ho všem doporučiji.
Baránková
Přikláním se ke superlativům. V dnešní době spíše narážím na lékaře - podnikatele. A proto jsem velice pozitivně zaskočena poctivou "starou" školou pana doktora.
Vyslechne, rychle pochopí problém a kvalitně poradí. Kéž by všichni lékaři pracovali takto přívětivě, pečlivě a schopně.
Pavel, Praha
Vynikající odborník, milý člověk. Operoval mi koleno po úrazu při lyžování.
Nejlepší ortoped na světě!
Celá naše rodina s ním má jen ty nejlepší zkušenosti.
Vzácné zkřížení lidských vlastností a odborných dovedností, pro kterého nemoc pacienta není prostředkem ke zbohatnutí!Měl by mít možnost vychovávat větší množství mladých lékařů, působit na ně nejpřirozeněji - svým osobním příkladem.
Velmi osobní a slušný přístup
Upravit nebo spravovat profilOrtopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Ortopedové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze