MUDr. Lubomír Hadrava

Palackého 45, Hodonín

Ortoped
Komenského 560, Kyjov

Umístění: Ortoped • Bolest zad

Bohužel nemohu práci pana doktora hodnotit kladně, byla jsem u něj celkem 3 krát s chronickou bolestí zad a nepomohl mně. Mé problémy dostatečně nevyslechl a na moji stížnost, že léčba nezabírá nebral vážně. Za mě je to lékař, který už má něco za sebou a bere to jak na běžícím páse...hlavně že pojiťšťovna zaplatí za výkon...

Naprostá spokojenost...čas objednání je spíše orientační, ale jinak profesionál na svém místě. Bonusem pak je velmi příjemná sestra.

Já jsem spokojený, zachránil mi můj kyčelní kloub namísto umělého. Dále co beru jako velké plu, že posílá na operace do Přerova. Je tam krásné prostředí ortopedie, příjemný personál a myslím, že i super doktoři.

4 letá dcera byla objednána na den a čas. Vezmu si celý den dovolené, odhlásím dceru ze školky, přijedu k ordinaci kde najdu lístek, že MUDr. Hadrava má v ten den dovolenou. Že by se někdo z ordinace obtěžoval toto zavolat 5 měsíců objednanému pacientovi??? Asi panu doktorovi pošlu fakturu na proplacení mých nákladů, když je mu líto zaplatit za telefon nebo SMS. :-( Raději jsem přeobjednal dceru už k jinému lékaři, který mám můj telefon a v případě změny mi dá vědět. Tohle je v dnešní době už běžná praxe, bohužel asi ne v této ordinaci.

Pomohl my s tenisovýmy lokty,moc děkuji.A vřele doporučuji

odbornost, vstřícnost

Vždy mi pomohl

Docela mě dostal, po té, co mě 3 roky léčil injekcemi do kolene mi řekl, že jestli nepociťuji změnu, tak mi je dávat nemusí. Taky to mohl říct dřív a nemusel do mě tak dlouho ďobat. :) Ale jinak jsem s tímto doktorem spokojená, akorát sestřička se na mě dycky tak hnusně kouká, ale jinak ok, doporučuji.

Vřele doporučuji všem co mají nějaké problémy se zdravím

Jsem spokojena s přístupem k pacientovi, sama s ortopedickými problémy navštěvuji několik let tuto ordinaci.Je to ordinace dr. Seluckého, často v ní ordinuje dr.Hadraba.Oba považuji za velmi dobré lékaře, oba vysvětlí zdrav.obtíže tak, že jim rozumím a vždy mi jejich léčení přineslo úlevu.Jsem překvapena zkušenností výše uvedeného "otce", protože s něčím podobným jsem se za 6 let nesetkala.