Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Jiří K.
Pan doktor je velký odborník. Přes rok mě léčili s páteří a brněním ruky a až on poznal, že mám Roztroušenou sklerosu. Byl to pro mě šok, ale jsem rád, že se na to přišlo a jsem správně léčený. Byl první, kdo se nad tím zamyslel a neopisoval jen, že jde o páteř. Má velmi příjemné a profesionální vystupování a jsem s ním velmi spokojen.
Nesouhlasím ! Nepoznal nádor v hlavě ani po třech záchvatech... plus neochota k vyšetření MR . Ano mluvit se s ním dá , ovšem co z toho připravil mě o půl roku , kdy jsem mohla být již po operaci a možná se i změnil na zhoubný. Takže vážený pane doktore děkuji !! ...
Pan doktor je opravdu vynikající. Kéž by jsme takových odborníků s lidským přístupem měli víc. Touto cestou mu děkuji, protože díky němu chodím a to bez bolestí. Velice ho doporučuji!!!!
Mike
velmi doporučuji pana doktora...
vlada
pan doktor je velmi prijemny
pacientka
Velmi příjemný lékař s lidským přístupem. Vše vysvětlí, nemáte zde pocit že obtěžujete-jako u některých jiných lékařů.
zuzka
pan doktor je obětavy,milý a umí hlavně naslouchat a vždy mi pomuže.
pavel
je mylí a pěkný
dlouhodobá pacientka
S panem doktorem mám jen ty nejlepší zkušenosti. Je milý, obětavý,starostlivý, vynikající specialista. Pro mě je ten nejlepší.
Dlouhodobá pacientka
Vynikající specialista který se snaží najít příčinu problémů a raději udělá vyšetření navíc než by něco zanedbal, Vřele doporučuji. Je ochotný naslouchat