Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
H.P.
Pan doktor Drlik mi, ve spolupraci se synem, vyrezali znamenko doslova za 5 minut 12 a tim predesli velkemu potencialnimu problemu. Za me velmi dobry kozni lekar, i kdyz pravdou je, ze na dlouhe hovory to uplne neni.
Ma Rek
Marek
Je pravdou, že tento lékař se snaží vše vyšetřit z jisté vzdálenosti. Toto však vnímám jako nutnost. V dermatologii to rozhodně není propad lékaře, ale jeho přednost.
carol.soonrich
Pokud ordinuje ze vzdálenosti dvou metrů, tak bližší kontakt asi ani nepotřebuje. Lze diagnostikovat i bez osahávání, ale pokud jsi na to někteří pacienti potrpí, jsou i jiní lékaři, kteří tuto zálibu sdílí. Někdo asi od dermatologa očekává, že jim bradavice bude masírovat a podrobně rozebírat pod lupou, když ale letmým pohledem je evidentní, že se jedná o bradavici, proč se v tom dále rýpat, jen proto aby uchlácholil pacienta.
Milan H.
Mé osobní zkušenosti jsou jen ty nejlepší. Mně vždy vyléčil vše s čím jsem přišel. Mám spoustu známých, kteří k němu rovněž chodí a žádné stížnosti jsem nezaznamenal.
B.Neuwirthová
Pan doktor Drlík je vynikající dermatolog,vždy s úspěchem pomohl mně i ostatním se kterými jsem mluvila o léčbě u něho.Za jeho práci mohu jen poděkovat.Kéž by takových lékařů bylo víc!
V podstatě ho ani nezajímá, co vám je. Jen píše kortikoidní mastičky , sem tam někomu něco jiného. Kortikoidy se ale dlouho užívat nesmí. Kontraindikace a možné problémy vám nevysvětlí. Asi má nějaké osobní problémy, že na léčbu nestačí..
S panem doktorem Drlíkem jsem nadmíru spokojená, mnoha případech mi pomohl a za to mu patří velké díky. Opravdu doktor na správném místě = )
Body
Správné chlap a suprové odborník!!
milan
hodně kvalitní lékař a odborník. Zkusil jsem více dermatologů, ale pan Drlík suveréně nejlepší a nikdy bych neměnil. Raději budu dojíždět cca 70 km než jít k někomu jinému
Martin
S neznámým, co se odmítl podepsat nesouhlasím, navštěvuji jeho ordinaci v Mohelnici již řadu let a jsem velmi spokojen. Pokud chcete osobní kontakt, najděte si někoho jiného, pokud chcete velmi kvalitní léčbu, běžte k panu Drlíkovi.
Měl jsem čest vyzkoušet i další dermatology a musím říct, že je pro mě daleko lepší raději dojet, než být ošetřen u nás.