Otorinolaryngologie
Svatoslavova 27, Praha

Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

Umístění: Otorinolaryngologie Jiný

Člověk by si nemyslel, že i návštěva lékaře se může stát vcelku příjemnou záležitostí.
Pro děti se velmi obtížně najdete lepšího lékaře.
Pokud však někdo hledá hypermoderně vybavenou ordinaci a lékařský přístup ho příliš nezajímá, existují i jiná zařízení.

Umístění: Otorinolaryngologie Jiný

Takto má vypadat lékař v 21 století. Empatický, milý, vše dítěti vysvětlí než začne cokoliv dělat. Za mne naprosto skvělý přístup, a to i sestřička.

I
Umístění: Otorinolaryngologie Jiný

Nejlepší zkušenost s lékařem za hodně dlouhou dobu. Empatický, zkušený a velmi milý člověk, který člověka nesoudí a nereaguje povýšeně, jak můžete být zvyklí odjinud. I objednání u sestry proběhlo bez jakýchkoliv typických problémů (nebyla ani trochu nepříjemná, naopak, snažila se vyjít maximálně vstříc vašim požadavkům). Zkrátka - ani při objednání, ani při návštěvě nemáte pocit, že obtěžujete, což se u ostatních lékařů stává celkem běžně, alespoň v jedné fázi.

Umístění: Otorinolaryngologie Jiný

Nejlepší lékař a sestřička široko daleko! Odborníci na slovo vzatí a zároveň příjemní, vstřícní, děti je mají moc rády a i po nepříjemným zákroku odchází s úsměvem na rtech. Můžeme jen doporučit!

Z
Umístění: Otorinolaryngologie

S panem doktorem i se sestřičkou bychom nemohli být více spokojení. Jsou velmi vstřícní, chápající, profesionální.

Umístění: Otorinolaryngologie Jiný

Pan doktor je úžasný! Chodíme k němu celá rodinka (dětem budou 2 a 4 roky) a vždy je milý, přátelský, komunikativní, vstřícný, profesionální. A děti při čekání přijdou na jiné myšlenky v herničce, která je součástí čekárny a na závěr si z ordinace vždy odnáší nějakou malou hračku či pozornost. Pan doktor i sestřička jsou fakt boží, neměnili bychom!

Umístění: Otorinolaryngologie

Pan doktor i sestřička jsou opravdu velice milí a vstřícní a úžasně to umí s dětmi. Se synem jsme přišli s nekomplikovaným onemocněním, ale vyšetření bylo dostatečné a léky odpovídající a vyhovující. Není nic, co bych mohla zpochybňovat nebo negativně hodnotit. Až na nemožnost objednávání na čas, ale v tomto případě je to maličkost. Čekárna je mj. skvěle vybavená pro děti, takže můj dojem je naprosto bez výhrad.

Umístění: Otorinolaryngologie Kontrola po navsteve ambulance ORL

Pana doktora jsme dnes navstivili poprve s 8 mesicnim synem. Pan doktor je neuveritelne mily a laskavy, s detmi to opravdu umi. V cekarne bylo docela dost lidi, ale pacienti ubyvali rychle, zbytecne s nicim nezdrzuji. Jsem rada, ze jsme na takoveho doktora narazili v miste bydliste, urcite vrele doporucuji.

Navštívit pana doktora jsem se rozhodla na základě kladných referencích, které jsou zde napsány. Nelituji tohoto rozhodnutí, naopak jsem z pana doktora a jeho přístupu nadšená! Je pravda, že čekárna má svůj zenit za sebou, neexistuje možnost objednat se na určitou hodinu - což se přiznám, že mě po telefonu zarazilo-, ale je to důležité? V ordinaci na vás čeká doktor s úsměvem, lidskostí, znalostmi a vědomostmi. O to přece jde! Po dlouhé době jsem zažila, že mi doktor vysvětluje na rtg snímku, co je špatné, co je dobré, že přijímá komplexní problémy - ne jenom ty z ORL hlediska- a je vnímavý a citlivý - ví, že vás to bolí. Takže pokud někdy budu opět potřebovat ORL kontrolu, tak jedině sem!

Z

Dnes jsem byla u pana Dr. poprvé s dítětem a byla jsem velice mile překvapena jeho jednáním, jak to s dětmi umí. Syn o něm pořád mluví, jak byl pan doktor vtipný. Měl z vyšetření kladný zážitek, narozdíl od dcery, s kterou jsem byla v jiné ORL ordinaci a paní dr. jí tam, jakožto tříletému dítěti nadávala, aby se cituji "z trošky bolesti nepodělala". Jsem ráda, že jsme po takové paní dr. našli konečně erudovaného a lidského pana doktora.