Bob.
Chodím k panu doktorovi už nějaký rok,nemám s ním žádné problémy,je ochotný,vždy mně pochopí a přijme,poradí,pomůže,napíše potřebné léky.Nemám zájem mu zde lichotit,spíš si myslím,že jsou zde lidé co chtějí poplivat.Taková je dnes doba!!!
Vyborny doktor s lidkym pritupem a dobrou dostupnosti. Zabyva se i alternativni medicinou.
K tomuto lékaři již chodím několik let a nikdy jsem neměl žádný problém jak s přístupem k pacientovi tak ani k léčebnému postupu. Možná je trochu upřímnější,ale copak vy chcete aby Vám lékař lhal či snad zatajoval Váš zdravotní stav? Hodně se zde objevuje záporné hodnocení kvůli finančnímu limitu,ten bohužel lékař nemůže ovlivnit to je problém úhrady zdravotních pojišťoven a řekněme si na rovinu kdo z nás by pracoval zadarmo.... Dále je zde poznámka ohledně zbytečného testu na boreliózu, ale předpokládám že nikdo z nás tu není doktor (proto k němu musíme bohužel chodit)takže těžko můžeme posoudit zda byl test zbytečný či ne. Možná by bylo akorát vhodné aby Vám lékař sdělil proč Vám test dělá, zda je zde podezření na nějakou vážnou nemoc.
Také mi odmítl vyšetření z důvodu vyčerpaného limitu a to jsem byl u něho 1x za dva roky. Pak už jsem se nedivil,že měl čekárnu vždy prázdnou. Tohoto lékaře jsem zvolil jen z toho důvodu,že k němu chodí moje matka. Ale rychle jsem změnil názor. Ale zajímavé je to,že mě i nezávisle matce dělal test na boreliozu o který jsem vůbec nežádal a ani nebyly žádné příznaky k tomu,aby toto vyšetření dělal,to je docela zavádějécí,nemyslíte?
Hana
Nedoporučuji, odmítl mi z důvodů, že má přečerpaný finanční limit, udělat preventivní lékařskou prohlídku. Nenabídl mi ani jiný termín, to mě dost naštvalo. Nejsem ten , kdo chodí k lékaři s každou maličkostí.
rakušan
je upřímný a kompetentní, vřele doporučuji
Libor Kosour
Velmi dobrý lékař