Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Zdeněk jirsa
To není felčar to není dokror... To je Bůh.... Léčí úsměvem léčí dotykem a vřelím slovem.musel jsem se ze Třebové z rodinných důvodů odstěhovat přesto zůstal mim osobním ,, obvodním doktorem,, po telefonu....je to člověk co umí svoji profesi...... U mne a nejen u mne má to za jedna
Ing. Ivan Šouta
Správný chirurg s výborným přístupem k pacientovi. Doktor, ke kterému máte důvěru. Milá zdravotní sestřička. Vřele doporučuji. A to díky svým úrazům mám o chirurgii docela dobrý přehled
Michaela Sobotková
Člověk, jako pan doktor Bláha se ve zdravotnictví potká už jenom zřídka. Je to nejenom skvělý chirurg, ale hlavně úžasný člověk s neuvěřitelně laskavým přístupem. Více takovýchto lidí ve zdravotnictví a svět bude hned krásnější.
Josef Uličný
Super přístup k člověku jako pacientovi a jednání o úrazu úplně super mohu jen doporučit pana doktora.
Pavlína
Děkujeme za takového pana doktora. Kdo k němu jednou přijde, podruhé už nechce jinam. Lidský, vstřícný přístup od pana doktora i usměvavé sestřičky.
B.
Pan Bláha není doktor, ale perfektní lékař. Osobní přístup a precizně odvedená práce... Takového lékaře jsem ještě nepotkala...
Vendula M.
Jeden z nejlepších,nejsympatičtějších doktorů jaké znám...příjemný,milý přístup,který se jen tak nevidí a on jediný měl zájem o vyléčení mě a pomohl mi.Sestřička taktéž příjemná milá dáma.