Ord. praktického lékaře pro dospělé
Náměstí Míru 344, Šluknov

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

každý je jen člověk.každý je jiný a proto neplatí co je dobré pro jednoho je i pro druhé.každý doktor dělá co umí a jak nejlépe to umí.ano muze se stat ze se mu neco nepovede,nebo ze nekdy udela chybu.i lékaři jsou jen lidi. přesto se nám ale snaží pomoci.taky by se na nás mohli vykašlat.a uz jen toho bychom si meli vazit.

Co se týká doktorky Strakové,tak podle mě je to moc fajn paní.Vždy ochotně vyslechne co mě trápí a snaží se mi pomoci.Snaží se vše dělat pečlivě.naslouchá a soucítí s druhými.Prostě je to moc fajn lékářka

Je velmi milá, příjemná a sexuálně mě velmi přitahuje, i když je starší.

Paní doktorku znám znám léta jako pacientka i jako zdravotnice z ústavu,který měla a má dosud v péči. Mám s ní i s její spolupracující sestrou ty nejlepší zkušenosti,zájem o zdraví, slušnost.Obavy mám jen z jednoho : jsme zhruba vrstevnice, a tak mě napadá, kdo o mě bude pečovat, až budeme všechny důchodkyně a nastanou opravdu vážné potíže se zdravím a jaká bude potom péče s někým mladým?

Paní doktorka je moc milá. Vždy mi se vším pomohla a poradila.

jedna z mála lékařů které Vám dokážou naslouchat a cítí s Vámi.Jiného praktického lékaře bych nechtěl.M.J.

vrele doporucuji velmi pecliva s lidskym pristupem

velice dobra lekarka a hlavne pecliva jsem moc rada ze k ni mohu chodit vrele doporucuji dala bych ji velikanskou jednicku VEVERKOVA ALENA VARNSDORF