Děkuji.
Mám moc ráda práci s dospívaícími, indviduálně, i ve skupině. Dlouhodobě jsem pečovala o středoškolské studentky z rozvrácených, neúplných, sociálně slabších, nebo nemocí poznačených rodin. Díky tomu jsem měla možnost porozumět jejich potřebám a problémům.
Pro menší skupiny zájemců jsem vedla volnočasovou aktivitu nazvanou „setkání se sebou“. Mezi nejběžnějšími tématy, se kterými za mnou dospívající přichází jsou rodinné, kamarádské, či partnerské vztahy, případně otázky identity a orientace. Pracuju i s dospělou klientelou na obvyklých tématech - úzkostné a depresivní stavy, životní krize, hranice a sebehodnota, osobní rozvoj.
Při své práci vycházím z psychoanalytických základů, ale baví mě zapojovat techniky různých směrů - např. projektivní techniky, rozbor snů, ale i KBT techniky a práci s tělem. Za zásadní však považuji vcítění a autentický zájem.
Ve volném čase mám ráda potulky Prahou, inspirativní příběhy, poznávání nových míst a lidí. Taky dobré jídlo, kulturu a umění, bobyt u koní, plavání. Baví mě psaní poezie, moje práce a pocit, že jsem užitečná.
- Psychoanalýza
- Psychoterapie
Slezská 2033/11, Praha 2, Praha
Individuální psychoterapie
Nazory
M.K
Profesionální přístup, ochota a vstřícnost. Doporučuji.
Petra L.
Skvělá spolupráce s dcerou i námi jako rodiči. Konzultace dceři moc pomáhají a je vidět, že se její stav zlepšuje. Paní doktorka je moc milá, vstřícná, profesionálně na vysoké úrovni a hlavně umí skvěle komunikovat s dospívajícími. Jednoznačně mohu doporučit.
Mgr. Ľubica Mesarošová
Děkuju a velice si toho vážím.
M.K.
Velice milá a empatická paní psycholožka, která vše od začátku klientovi jasně vysvětlí, snaží se pomoci, pohovor je veden ke správnému cíli, vše probíhá v příjemné atmosféře. Těším se na další spolupráci. A moc doporučuji.
K.
Každé jedno sedenie je výborné so zameraním na to čo práve človek potrebuje. Odporúčam.
T
K paní psychoterapeutce docházím již několik měsíců a díky své empatii mi pomohla lépe chápat samu sebe i okolí. Mohu jen vřele doporučit.
Č
Červenková
Velice děkuji, za pomoc mé dceři. Díky Vašemu profesionálnímu přístupu se její psychický stav velmi zlepšil.
VK
Paní psychoterapeutka je velice příjemná, docházím k ní 3 měsíce a jsem s ní velice spokojen. Oceňuji zejména vysokou empatii. Mohu jedině doporučit!
Paní psychoterapeutka je velmi příjemná, sympatická a empatická. Chodím k ní pravidelně a vždy se na sezení moc těším. Velmi dobře s člověkem vše probere a vytuší, čemu je potřeba se věnovat více. Po sezení si člověk vždy něco odnese nad čím může přemýšlet a v čem se v životě zlepšovat. I přes to, že jsem měla z prvního sezení velký strach a nevěděla, co očekávat, hned po příchodu se strachy rozplynuly. Za sebe moc doporučuji!
P.T.
Po dlouhé době v přesvedčení, že situaci zvládnu sám jsem se rozhodl, že vyhledám pomoc psychologa, trpěl jsem depresemi po rozvodu. Dostal jsem tip od známé na Mgr. L. Mesárošovou, která mi do 2 dnů poskytla termín. Byla velice příjemná. Okamžitě mi pomohla a vím, že se k ní budu vracet. Rozhodně doporučuju.
Klára H.
Lubica Mesarošová je profesionálka, které můžete důvěřovat. Je těžké se někomu otevřít a ještě těžší je najít někoho, kdo vám porozumí a pomůže. Paní Mesarošová je citlivá a ohleduplná. Vřele doporučuji.
Odpovědi
5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, chci se zeptat . Je mi 18 let, s přítelkyní jsem měl pohlavní stykcca 6x. Mám strach z toho abychom třeba nezklamal,většinou se stalo, že mirekce nevydrží a musí být třeba 10 min pauza. Nyní erekce nenastává vůbec, mám z toho nervy.kdyz jsem sám je vše v pořádku. Poradíte prosím ...Více
Dobrý den, přečetla jsem si Váš dotaz, a na základě své odbornosti bych ráda odpověděla. Zmiňujete, že s přítelkyní ste míval erekci, která se během styku ztratila a bylo potřeba styk přerušit....Více

Dobrý večer, před rokem a půl mně zemřela doma v náručí manželka o kterou jsem se rok staral. Bylo jí 59 let, mně je 62. Byli jsme spolu 41 let. Samozřejmě na ni myslím a nikdy nezapomenu, ale nechci být do smrti sám, bez přítelkyně. Scházím se s ženou o patnáct let mladší.Má tři malé dět...Více
Dobrý den, přečetla jsem si Váš dotaz, a ráda bych odpověděla na základě své odbornosti. V dotazu zmiňujete, že jste se zcela svodobně a vážně rozhodl navázat novou známost po smrti své ženy. Bohuž...Více

- Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Psychoterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze