Zobrazit ostatní profily hematologů v okolíCeník
Tomas Havelka
Doktorka, ktera si svuj titul zaslouzi, jako jedina poznala rakovinu a diky ni, porad ziji. Mluvi s pacientem na rovinu a vse mu dukladne vysvetli, pokud ma pacient zajem. Neni to jen profesional, ale i odbornik.
Oleh
Nejlepší doktorka! Dobrá péče, profesionální přístup k pacientům, hodná!
P.B.
Pani doktorka ma účinne lieči. V podstate sa vždy na návštevu v jej ambulancii teším aj napriek cestovaniu do Prahy, ktoré musím pravidelne absolvovať. Vyplýva to z jej profesionálneho prístupu, hlbokých znalostí v obore a úprimnej snahe mi pomôcť. Mám k nej dôveru. Vrelo odporúčam.
Jakub Suchánek
Léčil jsem se v roce 2009, péči a profesionální přístup paní doktorky je výborný. Vše vysvětlí, dokáže podpořit... Měl jsem štěstí, že jsem se dostal k ní. Jsem mega moc spokojený.
Jan Hruška
I po letech v remisi sleduji příběhy pacientů trpících Hodgkinovým lymfomem po celém světě. Zpětně musím uznat, že nikomu se nedostává účinnější léčby a kvalitnější péče než pacientům doktorky Gahérové. Profesionálka na svém místě, geniální, chápavá, podporující, atraktivní.
mir.hav
Velmi dobrá lékařka v oboru hematologie. Velmi dobrý přístup k pacientovi. Dovede pacienta podpořit a vše řádně vysvětlit. Jsem maximálně spokojen. V kolektivu ostatních hematologů z Vinohrad přes její mládí je v popředí. Děkuji že mě léčí právě ona.
Hematologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Hematologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze