Terapie.cz
Přijímám:
dospělí, děti jakéhokoliv věku
Psychoterapie
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Psychoterapie
Československé armády 17,
Terapie.cz
Problémy a utrpení s nimi spojené jsou jen jednou z možných cest životem. Pojďme společně na mapě Vašeho života hledat ty další - ať už zapomenuté nebo ještě neobjevené...
Usiluji o to, aby součástí zkušenosti klienta v průběhu terapie i po jejím skončení byl pocit bezpečí. Netlačím klienty ke změně a nevstupuji tam, kam nejsem pozvána. Zajímá mne svět klienta v celé své pestrosti a mnohosti, nejen jeho problémová část. Na terapii a práci s lidmi obecně mne baví originalita a nepředvídatelnost rozuzlení lidských příběhů - někdy je to trpělivá detektivní rekonstrukce, jindy dobrodružná plavba na rozbouřeném moři. Pokud to situace dovolí, ráda do terapie přizvu humor jako prvek odlehčení.
V rámci své profese pracuji s dětmi i dospělými, s příslušníky různých kultur - aktuálně především vietnamské a ukrajinské národnosti. Pro práci s klienty využívám především rozhovor, ale ráda sáhnu i po kresebných metodách či terapeutických kartách.
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Linda Sýkorová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor