ORL ordinace
Tovární 12/1342, Praha

Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

Umístění: ORL ordinace bolest mandlí a ucha

MUDr. Ripovou znám téměř 20 let. Chodím k ní já a moje tři dospělé děti, již od útlého věku. Vždy nám všem velmi pomohla. Nejen, že její diagnostika je přesná, ale vždy umí pomoci hned na místě od bolesti. Nikdy jsem s ní neměla žádný problém. Mojí dceři několikrát pomohla, přestože její obvodní lékař jí řekl, že to nic není. Paní doktorka Ripová jí vždy správně diagnostikovala a nasadila správnou léčbu. Vážím si jí a jejího názoru.

Mudr. Ripová se chová velmi neprofesionálně, je arogantní a opravdu nepříjemná! Zjevně jí její práce nebaví, takže nechápu, o co se snaží. Co můžete čekat, když její ordinaci navštívíte? Urážky a obrovskou neprofesionalitu (neumí vystavit správně recept, neumí pracovat s počítačem, není schopná najít výsledky). Pozve vás do ordinace a v ten okamžik začne řešit úplně jiného pacienta, vy jen čekáte až si vás začne všímat. Jste nuceni poslouchat to, co byste rozhodně slyšet neměli!! Má už být dávno v důchodu a má uvolnit místo doktorům, kteří pomůžou, poradí a ne setrvávat jen kvůli tomu, aby měla příjem navíc.

Umístění: ORL ordinace

Neuvěřitelný zážitek v dnešní době, absolutní absence profesionality! MUDr. Ripová má nepříjemné vystupování, je arogantní, hrubá a nesnese jakékoliv názory, které nekorespondují s jejími vlastními. Po této zkušenosti k ní s jistotou nezavítám.

Včera jsem za paní doktorkou v půl jedenácté přišla s oteklýma očima, teplotou a bolestí v krku. Bylo mi vážně špatně a bylo to na mě i vidět. Už ve dveřích na mě začala řvát proč tam chodím půl hodiny před koncem ordinačních hodin (dle webu lékařského domu, kde sídlí, její ordinační hodiny končili až za 3 a půl hodiny), řvala na mě že nemá čas, že ted musí jít k zubaři, když jsem špitla že tedy můžu přijít zítra ráno, řvala na mě dál že zítra ráno tady nejsou at se podívam do ordinačních hodin (tam kde máte napsáno že končíte až za 3 a půl hodiny a ne za půl jak tvrdíte paní doktorko? - na to jsem ale předtím ani nepomyslela, jen jsem tam stála a nechápala co se to děje). Velice neochotně mě vzala dál do ordinace, kde ale na mě křičet nepřestávala. Dostalo se mi nadávek, že ti mladí jsou dneska k ničemu, že vstávají ve až 12, že ona si tohle dovolit nemůže. Hnusně se mě ptala jak to že jsem si nezavolala dopředu a když jsem opět tiše odpověděla "ale já volala, nikdo to nezvedal" tak mě počastovala výkřiky, že jsem "hrozná lhářka a jestli si myslim že se tady rejpou v nose" a další a další nadávky. Když mi brala stěry z krku, div mě nezadávila. Bylo mi opravdu špatně a tak po pár minutách pod náporem nadávek jsem se přímo v ordinaci rozplakala. Na to doktorka reagovala jen ať jí tady laskavě nebulim, že to nemá zapotřebí se na to koukat a pokračovala dál v řevu. Nakonec mi napsala mi papír ať jdu naproti na krev. Na tu jsem nešla protože jsem odtamtud potřebovala odejít, protože takové BEZDŮVODNÉ PONIŽOVÁNÍ NEMOCNÉHO ČLOVĚKA jsem zkrátka nedávala.

Dnes mi volala sestřička proč jsem včera nebyla na těch odběrech krve. Odpověděla jsem, že to křičení paní doktory nezvládám a že to ani nemám zapotřebí a uslyšela jsem jak předává telefon paní doktorce a opatrně jí sděluje že "slečna už sem nechce chodit". Doktorka si telefon vzala k uchu a znovu mě seřvala, že ONA NA MĚ NAPÍŠE STÍŽNOST NA LÉKAŘSKOU KOMORU!!
Ani jsem tohle hodnocení původně nechtěla psát, nechtěla jsem do toho dávat další svojí energii, ale tohle mě tedy fakt dostalo!!! Důrazně doktorku Ripovou nedoporučuji! Snad ani svému nepříteli...

G

Na paní doktorku jsem se obrátila jako na specialistu a odborníka v oboru otorinolaryngologie. Bohužel se mi nedostalo pomoci a ani základní slušnosti. Arogance, s jakou se mnou paní doktorka jednala mi vyrazila dech. Nemluvě o neschopnosti zapamatovat si případ (dvě návštěvy den po sobě). Pokud máte problém a potřebujete pomoct, za paní doktorkou Ripovou rozhodně nechoďte!!! I já se její ordinaci vyhnu obloukem.

Rada bych prispela recenzi na pani doktorku Ripovou.
Prisla jsem k ni v hroznem stavu,kdy se muselo pichat ucho-provedla to velmi profesionalne a tak,ze to tolik nebolelo,mela jsem vysokou teplotu,motani hlavy,osklivy kasel a rymu a se vsim mi pani doktorka pomohla a hned po prvni navsteve jsem hned citila ulevu.
Byla velmi ochotna,pecliva,je opravdu profik.Pusobi razne,ale pomuze perfektne,muzu opravdu doporucit!!!

B

Ráda bych touto cestou moc poděkovala paní doktorce a její sestřičce za mimořádnou péči .S takovým profesionálním přístupem jsem se už dlouho nesetkala moc a moc ještě jednou děkuji .Božena Veselá přeji krásný den.

Z

ráda bych se podělila s návštěvou u MUDr. Ripové.
Před týdnem naší dceři ( 3 roky) prasklo ucho ( zánět středního ucha). V neděli byla ošetřena na pohotovosti v Motole. Kde jí nasadili antibiotika a průvodku s kontrolou za 2 dny na ORL. V pondělí jsem hledala ORL na Praze 7 a našla MUDr Ripovou . Po telefonu byla příjemná a po domluvě, že chce dceru vidět raději ten den, že na pohotovosti to píšou vždycky, jsem se k ní vydala... Byla jsem ráda, protože jsem chtěla vědět něco pozitivního. Ale ejhle. V čekárně jsme byli čtyři. Z toho jeden pán šel na oční. Když vyšla MUDr. Ripová a v jedno nás seřvala, že všichni musíme přijít před obědem...... !!!!!! No všichni jsme se na sebe pousmáli a mysleli si své... ( v tu chvíli jsem si myslela, že každý má svůj den), ale ta nepříjemnost byla i v ordinaci a to už jsem v životě hodně zažila. U lékaře mě tohle velmi překvapilo.. Myslím si, že tříleté dítě tam jde s nějakou bolestí a určitě není zvědavý na to jaký slovník má tato DIPLOMOVANÁ MUDr. Já sama tedy navštěvuji jen praktického lékaře (20 let), gynekologa (16 let ) a zubaře ( 14 let) a mám k nim naprostou důvěru a úplně jinou zkušenost a tohle mě opravdu zaskočilo. Paní doktorka, jestli zůstane v praxi, tak by neměla mít dětské pacienty. Od nich si tu důvěru nekoupí ani obrázkem a ani bonbonem. Myslím si, že by měla být na děti milejší. Nerozebírat tam nesmysli a člověku jen nadávat. Možná má 40 let praxi a musí jen řvát na špatně slyšící, ale také nemusí řvát na lidi co slyší. Asi se minula povolání. První návštěva mě moc neuspokojila. Druhou návštěvu absolvoval manžel. Když jsem se ho zeptala na názor tak mi řekl, že to není TETA DOKTORKA , ale PANÍ DOKTORKA !!!!!! Protože ho na to upozornila ( myslím si, že pro dítě je TETA přijatelnější ) a moje páteční návštěva byla jedna velká SODA!!!!!!! Už jsem dostala čočku už u výtahu. Hned co jsem si to dovolila přijít tak pozdě ( v 11.35). Když jsem se jí zeptala, že má do 12 hodin tak v čem je problém. V čekárně byli na oční tak že jsem tam byla první i poslední. Naše třetí a POSLEDNÍ návštěva mě tedy utvrdila o tom co se tu o NÍ píše. V ordinaci mi řekla několikrát, že jsem drzá a že si na mě bude stěžovat na lékařské komoře. Což jsem tedy nepochopila :D Dceři nenaordinovala skoro nic. Neofotila si zprávu z Motola a ani nevěděla kolik má napsat antibiotika. Několikrát se mě ptala na váhu dítěte a věk si ani nepamatovala a tyto poměrně důležité věci si ani nezapsala. Když se mě zeptala kde má dcera svou lékařku a já jí sdělila, že na Praze 8, tak mi ještě vynadala, co děláme na Praze 7. A to jsem jí už při pondělní návštěvě sdělila, že jsme se na Prahu 7 přistěhovali. STŘEDEČNÍ zprávu nám ani nedala. Po třetí návštěvě mi stále říkala, že tam je zaschlá krev. Ani jednou jí neudělala odběr krve a sluch jí měřila až v pátek při třetí návštěvě.. Když jsem jí v pátek řekla, že dcera byla celý týden poměrně čilá, ale že si ze čtvrtek na pátek stěžovala na bolest hlavy a bolest levého ucha TAK mi oznámila, že ať jedeme v sobotu nebo v neděli do Motola, ať se jí na to podívají, co jí tam s tím udělali. Nemyslím si, že tohle je praxe lékaře. A za co vůbec pojišťovna vyplácí. Ale s návštěvou u ní jsem velice nespokojená. Člověku se už znepříjemní na chodbě a co se léčby týče nejsem přesvědčená o tom, že je profesionál. Zítra jdeme raději k jinému lékaři. A paní doktorce doporučuji bud navštívit psychiatra, protože ta averze na lidi je nesnesitelná a znepříjemňuje lidem náladu. Nebo ať to přenechá praxi mladším a schopnějším. Každý se může přesvědčit o její dokonalosti nebo neschopnosti. Můj názor je neschopnost !!!

pani doktorka by vazne mela jit co nejdriv do duchodu odpocivat,je nervozni, neprijemna, podrazdena. dnes na mne take kricela,to jsem jeste u zadneho mudr.nezazila. zaver:nevim,co s vami delat...vysetreni deti take katastrofa, strasne ji rozcililo,kdyz 3lete dite place u vysetreni bolaveho ucha.

Jednoduše řečeno...paní doktorka by měla rychle odejít do důchodu a kochat se v lesích. Je nepříjemná a arogantní a je vidět že jí práce dost nebaví. Vypadá to že má problémy s pamětí - velmi zmateně předepisuje léky a podobně zmateně seká diagnózy. Po třech dnech při kontrole se zeptá jestli jste se viděli. S dětmi by asi už vůbec neměla pracovat, bojí se jí. Je schopná zprdnout celou ordinaci, že chodí v ordinačních hodinách moc lidí:-)

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den. Vzadu na krku blízko vlasů je jakási hodně tvrdá boulička o rozměru cca 1,2 cm x 0,5 cm. Je tam už asi 4 měsíce, nijak nebolí, mírně pohyblivá. Také bouličku tvrdou za uchem (cca 0,8 cm x 0,3 cm). Je nebolestivá a je zde asi 3 týdny. Také mezi úpony na krku (na takových těch válečcích) tak mezi nimi jakousi tvrdou ''bouličky'' ve tvaru žilky, pohyblivou. Před 4 týdny bylo nachlazení, tak zda to nemůže být tím. Přes internet to nejde poznat o co se jedná, jen zajímá, zda to může být akutně vážný. Cesta k doktorovi je až za 14 dní - očkování. Může to být nějak vážný, život ohrožující nebo to může těch 14 dní počkat? Moc děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Může jít o uzlinu je lépe přijít k nám na ORL 7 Tovární

MUDr. Lidmila Ripová