Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Velice mila p. doktorka chodim k ni uz 25 let mam 2 dcery a vse vzdy v poradku,rada se vracim.Doporucuji vsem.
Lucie
Pani dr.Karčovou můžu jen doporučit jsme s ní velice psokojena..chodím k ní již 22let a odrodila mi dvě děti jedno z nich i mne tehdy zachránila ...a nyní pečuje i o mé 3dítko které se v únoru narodí..prostě pani doktorka je skvělá...:-) všem doporučuji...
Kateřina
Skvěla gynekoložka. Jsem s ní velice spokojená. Profesionální přístup. Nestěžuju si .Kateřina
Iva
za mě jednička s hvězdičkou a velíká spokojenost
K paní doktorce Karčové jsem docházela 15 let. Její přístup bych shrnula jako perfektní: vstřícný a profesionální. Přestože mé první těhotenství nedopadlo úspěšně, mohu paní doktorku pouze doporučit a to jak kvůli péči, kterou o mne měla v průběhu potíží v rámci těhotenství, tak i díky přístupu a péči, kterou mi poskytla po prodělaném potratu. kdybych po přestěhování nemusela dojíždět více jak 1h, určitě budu chodit k paní doktorce dál. Mohu ji jenom doporučit.
Jsem velmi spokojená pacientka. K pani doktorce chodím několik let a nemůžu si na nic ztěžovat
K paní doktorce chodím 14let, odrodila mi obě děti a já na ni velice ráda vzpomínám i v běžném životě.Ty nejrásnější chvile mám spojeny s ní. Její chůze a klid na mě vždy velice dobře působil. Je to člověk, který má životní nadhled. A já si ji velice vážím jako člověka i jako odborník. Klabanová
Jsem velmi spokojená,vřele doporučuji.
Paní doktorka dobrá,zručná odbornice. Starší sestřička na mě již tak dobrý dojem neudělala, ale zažila jsem už i horší.
Jsem s paní doktorkou velice spokojená,mohu jen doporučit.