Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Lukáš H.
Škoda slov když za paní doktorkou dojde člověk že někomu koho ani neviděla x let změní léky a tomu člověku se rapidně zhorší stav záchvat za zachvátem, apatie a ve finále se musí volat rzeta a pak ještě slabý infarkt a tomu všemu předcházelo návštěva s přáním aby se udělala kontrola a změna léků a místo toho vyhazov že do toho nikomu nic není co ona napíše tak to fakt doktorka na jedničku.
Veronika
Dnes jsme byly v ordinaci poprvé a nemůžeme si stěžovat. Paní doktorka i sestřička moc milé.
Jaroslava Weissova
Paní doktorka je hodná přívětivá pomohla mi nemůžu uvěřit tomu co tu čtuNa paní doktorku si nemohou stěžovat.Je to také jen člověk ne stroj.
akinorev.vav
Velké zklamání, paní doktorka dle mého názoru žije z toho, že je jediná v okolí. Smutné a bolestivé je, že již nechce a nejeví zájem zajímat se o bohužel stále nová onemocnění. Možná by člověk snesl krutou pravdu, že má vyčerpané kredity a proto nemá zájem a nebo kdyby upřímně řekla, nesetkala jsem se s tím, promiňte. To vše by se dalo pochopit. Ale rozhodnout o něčem, protože se mi nechce, tak to je zdrcující.
Vzkaz pro paní doktorku: Naše onemocnění znamená vysokou míru úsilí a koordinace různých zdravotních pracovníků a rodiny.
U tohoto typu onemocnění je stěžejní celková péče o tělo a dále prevence vzniku proleženin a chorobného vychýlení páteře (skoliózy). Je nutné dbát na to, aby se předešlo dýchacím potížím, které se mohou dostavit. Každý pacient je ale jiný, a je proto třeba pracovat i s nejrůznějšími pomůckami na podkládání těla a končetin, kombinovat fyzioterapeutické metody, kondiční cvičení a cviky na neurofyziologickém základu. Toto je citace z prvních stránek na netu, když si zadáte onemocnění SMA a člověk hned má aspoň malou představu. A není třeba hned od stolu říct, to nepotřebujete.
Petr P.
nebýt paní doktorky a jejímu zodovědnému přístupu k mé nemoci, nikdy bych nešel na operaci hlavy. Doporučila mě ke konzultaci na Neurochirurgii na Homolku přímo k panu primáři. Nyní mám po úspěšné operaci a jsem na dobré cestě k ůplnému uzdravení, a to díky paní doktorce.
Jaroslav
Je to jediný neurolog v regionu, u kterého bylo volno, tedy, který přijímal nové pacienty. Působí na mě spíše negativně, její přístup je rezervovaný, nedělá si žádné starosti s tím, aby člověka řádně vyšetřila, no lepší nějaký lékař než žádný lékař...
3.6.8.13.18.
Velmi zodpovědná p. doktorka včetně p. dr Sobotky.Co je ale velmi znepokojující je změna zdravotní sestry,což zaznamenali asi všichni pacienti a to k horšímu.Zmińovaná sestra je velmi nepříjemná,arogantní,nezodpovědná,nekomunikativní nehezkého zevření,neupravená a ke starším lidem doslova zlá.Svou práci bere jako za trest a podle toho se taky chová.Škoda,protože tím kazí celkový dojem na oba dr.na neurulogii.Všichni litují toho,že původní letitá milá a přívětivá sestřička tam už není.Stačí být chvíli v čekárně a daven se nese jen samý záporný názor na novou sestru.
Farová L.
Já si nemůžu stěžovat, nikdy nebyla arogantní. Nemůžu uvěřit tomu, co tu čtu! Nevím, možná je to tím že jsem jen "lehčí" případ, ale na její chování si opravdu nemůžu stěžovat.
Jaké bylo běhání po chebské?
Paní doktorka Sobotková je velice obětavá. Velice mi pomohla a prostřednictvím tohoto serveru jí ještě jednou děkuji. J. Němec