lidský, civilní přístup
nemůžu si ztěžovat:-)
Paní doktorka je naprosto perfektní, přešla jsem k ní před pár roky, a jsem tak hrozně ráda, že jsem to udělala. Vždy mi udělala potřebné vyšetření, které bylo potřeba. Obě dvě, jak paní doktorka tak sestřička jsou perfektní.
Navíc mi přišla i na zánět žil, který ani tak nebyl na první pohled patrný...chválím, chválím, chválím.
Výborná rodinná lékařka - mohu doporučit.
Luna
Paní doktorka je hrozně milá a hned pozná, jestli má člověk problém a pomůže. Doporučuji!!!!
Tereza Bělochová
Paní doktorka je super. Přešla jsem k ní, a jsem velice spokojená. Vždy, když jsem měla problém, tak nic nezanedbala, poslala mě na vyšetření.
Je vstřícná, milá. Sestrička je taky super.
I když jsem se teď přeštěhovala, tak rozhodně paní doktorku nehodlám měnit.
Vyhovuje mi maximálně.
Jan Šalbaba
Velmi ochotná a milá mohu jen doporučit.
Pařízková L.
Výborný člověk, který se snaží vždy pomoci. Už po druhé mě zachránila zdraví. S doktorkou Čechovou se nedá srovnat, ta lidi jen odrovnává a zanedbává. Paní doktorka Příborská je lékař na svém místě. Mohu jedině doporučit.
Jana Staňková
Velmi milá a ochotná paní doktorka, která kdykoli na zavolání přijede ošetřit mou nemohoucí maminku.Můj tatínek i já, jsme také její pacienti a jsme s jejím lidským přístupem i odbornou péčí spokojeni.
V+Wagnerovi
Výborná rodinná lékařka