Host
Je mi velmi líto, že se musím ztotožnit s příspěvkem paní z 2. února 2010, protože jsem se nyní dostala do stejné situace a bohužel taktéž asi přijdu o zub. Veškeré zákroky, které mi na něm paní doktorka vykonala - si nechala velice dobře zaplatit, informace o dalších potížích naprosto přecházela, svým laxním přístupem mě naprosto odbourala a za 13náct let si nepamatuji ani na jednu návštěvu, při které by byl alespoň mírně dodržen čas objednání. Následně jsem měla pocit, že v mém případě musí paní doktorka časový deficit dohnat a tento nedostatek se pochopitelně projevil i v odvedené práci. Naprosto otřesný přístup. Pokud Vás paní doktorko Vaše práce již nebaví... nenaplňuje Vás... nemáte na ni čas nebo Vás od ní odvádí myšlenky na jinou činnost - NEDĚLEJTE JÍ. Ušetříte lidem peníze, starosti a v prvé řadě zdravý chrup. Dokud jsem neměla problémy - neměla jsem možnost posoudit Vaší práci. Nyní mám. Není kvalitní, je nadhodnocená a nesvěřila bych Vám ani zvíře. Ani to si nezaslouží trpět.
Dlouho jsem hledala dobrého stomatologa a musím říct, že se neshoduji s negativními názory, které jsou zde uvedeny. Mám úplně opačnou zkušenost. Při bolesti mě paní doktorka vzala okamžitě a velmi pečlivě se mi vždy věnovala.
Navíc nyní má paní doktorka novou sestřičku, která je vždy velmi milá.
Jsem s oběma opravdu spokojená a proto za sebe mohu jen doporučit. L.B.
Chodila jsem k paní doktorce nekolik let. Nastesti me nikdy nic moc netrapilo, tak jsem nic neresila. Minuly rok jsem mela dlouho dobu problem s jednim zubem. Pani doktorka my jej vyvrtala a ne se poprve stalo, ze jsem bolesti u zubare brecela. Nakonec mi to nejak dala dohromady, pri posledni navsteve jsem si stezovala na dalsi bolestivy zub, ale byla jsem odbyta, ze tam nic neni. Mezitim jsme se prestehovali a ja si nasla novou zubarku. Ktera mi po rentgenu mi nasla hned nekolik kazu. Jeden z nich samozrejme na miste zminovane bolesti. Jenze kaz se natolik rozsiril, ze o ten zub zrejme prijdu. Takze pokud chcete mit zdrave zuby aspon do triceti rozhodne se pani doktorce vyhybejte.
Petr
Nejlepší zubní lékařka, jakou jsem poznal. Po odborné stránce i co se týče přístupu k pacientovi jí dle mých zkušeností nelze nic vytknout!
Spokojenost
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze