Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
M.Biroš
Skvělá lékařka,bezvadný přístup jak k rodiřům, tak k dětem, vždy ví, co dělá.Takto by měli vypadat lékaři v ČR.
Katka Šímova
Pani doktorka Lavickova je jedna vubec z nejlepsich detskych lekaru,ktere jsem za svuj zivot mohla potkat..muj syn se neboji chodit k lekari jen diky jejimu uprimnemu chovaní,kamaradskym gestum,a velkemu srdci a oddanosti k praci.Pani Lavickovou mame proste radi:)))
je nejlepsi
Velmi dukladna a spolehliva.
J Hejcman a rodina
Jako dítě jsem k ní chodila a vždy byla ke mě moc a moc hodná. Takovýhle dokterce se dítě chodit nebojí a s takovýhle doktorky by si měli někteří doktoři vzít přklad. A to myslím doslova!!!!!!!!
Vždy klidná a ochotná paní doktorka, vždy vyjde vstříc i časově rodičům i dítěti. Děti se nebojí chodit k takové paní doktorce. Jsme spokojeni s její péčí.
Alena Chomátová
Skvělá paní doktorka, k dětem moc milá rodičum vždy vyjde vstříc.Jsem maximálně spokojená
Hanka z Hofu
Opravdu nejlepsi detska doktorka,s detma to umi a vse pekne vysvetli,poradi pomuze,no proste super.Jen a jen kni.Doporucuji.
spokojená maminka
Já sama jako dítě chodila k paní doktorce a teď k ní chodím s dětma. Je to ta nejlepší doktorka jakou znám. Je moc hodná, trpělivá a hlavně lidská. Moje děti jí mají moc rádi.
Skvělá lékařka se skvělým přístupem k dětem.