Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Jarmila B.s rodinou
S postiženou dcerkou s epilepsií a dalšími problémy i s dalšími dětmi navštěvuji paní doktorku již několik let,mohu potvrdit,že nám vždy pomohla a vyšla vstříc,v porovnání s neurologickou ambulancí dětské nemocnice v Brně o sto procent lepší péče.Oceňuji i to,že se v případě nejasností nebojí zdravotní stav konzultovat s jinými lékaři.Velmi si paní Hájkové vážíme a jsme rádi,že ji tu máme.
host
Byla jsem tam s dcerou jednou a naposledy. V 2. čekárně jsem si vyslechla, jak se sestrou pomlouvají předešlou pacientku (která to mimochodem poslouchala též, a nebylo jí příjemně - bohužel mladá holka, dospělý by se tam asi vrátil a řekl by jim své!). Doktorku v žádném případě nic nezajímá. Diagnózu ví asi už mezi dveřmi, když vás vidí. V případě, že máte jiný názor, tak začne zvyšovat hlas. Ona si je totiž 100% jistá co dítě dělá a matka, která ho vychovává a poctivě se stará neví asi nic.
Navíc, lékař, který si na sebe oblékne a celý den ordinuje v roztrhaných snad 100x praných silonkových ponožkách a rozpáraném tričku ve mně bohužel nebudí dobrý dojem. Místo drbů by se měla zajímat o kvalitu své péče a to co si na sebe oblékne. Měla by se nad sebou zamyslet. Hnus.
PS: Změnila jsem lékaře, ten léčí jinak a úspěšně.
Paní doktorku Hájkovou,mohu jen doporučit!!!!!!!Nejlepší diagnostik široko daleko.Vždy se snaží vyhovět a kdo tvrdí opak,tak ať se zamyslí jestli bylo vše o.k. na jeho straně.Kdyby si každý vážil pacienta a dělal pro něj,tak jako paní doktorka,bylo by jednodušší léčení!
Nedoprucuji vzadnem pripade