Hledejte v názorech
Barbora C.
Výborný zubař, bez konkurenčně!!! Vřele doporučuji všem. Přátelský , milý, vše vysvětlí a nic nenechá náhodě.
První, kterému se podařilo mě přesvědčit, že k zubaři se má chodit pravidelně a ne když už je průšvih. Ohleduplný, precizní, ochotný konzultovat možná řešení.
Mohu doporučit, je to rozumný a pečlivý doktor.
Linda
S Dr. jsme spokojeni všichni. Chodíme k němu celá rodina a teď i můj 3.letý syn a nemůžu si na jeho ochotu a péči stěžovat. Všem mohu jen doporučit...
Jan Vágner
Já i syn po mnohaleté zkušennosti doporučuji. Protože je však velmi dobrý, ví bůch jestli bude mít na Vás čas :-)
Jana P.
Velice milý, schopný lékař. Odborník na svém místě a s úsměvem. Chodí k němu celá má rodina a všichni jsme již řadu let plně spokojeni.
Myslim,ze tim jsem vyjadril vse.Nerad bych blize specifikoval jeho preciznost,aby nam pak pan doktor nespychnul :-) A tez vi,ze soucit a vrele slovo je tez potreba.
Hujerovi
K panu dotorovi chodime cela rodina a jsme velmi spokojeni, protoze je mily, vlidny, vzdy usmevavy, jemny a odbornik na svem miste.
M. Šlehofer
Nejlepší zubař, jakého jsem kdy měl.
Mohu vřele doporučit!
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze