Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Vynikající lékař. který se snaží opravdu pomoci. Díky jeho péči se mi po 2 letech podařilo otěhotnět, aniž bych musela podstoupit umělé oplodnění.
Pana doktora musím jen doporučit,jeho velmi lidský přístup,který Vás uvolní natolik,že si připadáte jak na návštěvě u známého a né u lékaře,člověku dodá pocit jistoty a není nervozní z jakéhokoliv zákroku.Při jeho druhu povolání se ani člověk nediví,že si dělá z určitých věcí legraci.Spíše ho obdivuji,že dokáže být tak v pohodě.A i když za panem doktorem jezdím z daleka,rozhodně toho nelituji je to borec!!!
Sem u tohoto lékaře už pátým rokem a sem s ním spokojená.
Občas má sem tam nějakou poznámečku,ale to mě nerozhodí :)
Za sebe Doporučuji
Pavlína
Jsem stímto panem doktorem velmi spokojena.
JANA
Občas jsem z něho rozpačitá,občas nevím,co si o něm myslet. Pokud nemáte vážné zdravotní problémy a reference na dobrého gynekologa,setrvejte. Rozhodně se aspoň pobavíte!
maminka
Doporučuji, má sice někdy zvláštní připomínky, ale jinak jsem spokojená.
Jana
Určitě dobrý odborník, ketý se rozhodně snaží pomoci a poradit. Ale někdy se až moc vyptává a má zvlášní připomínky. Ale člověk si zvykne..
Markéta
Jsem stímto panem doktorem velmi spokojena.
Plně se věnuje - poradí. Jeho vyšetření jsou na úrovni a hlavně nijak pacienty neodbyde.
Na vše se vyptá a je lidský.
Jsem sním velmi spokojena.
Nováková M.
Vynikající odborník, plná spokojenost s péčí.