Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
B.B.
Bohužel nemám dobrou zkušenost. Pan doktor se choval řekněme dost neprofesionálně (nechtěné dotyky a poznámky). Znovu bych nešla.
Bětka
K panu doktoru Novákovi jsem se dostala na doporučení mamky, která ho navštěvuje už roky. Už při první kontrole si mě získal svým přátelským přístupem, humorem a také je to moc hezký chlap. Dokázal vyvrátit mé obavy i mě psychicky podpořit a za mě je to nejlepší doktor, se kterým jsem se kdy setkala... :-)
evikdufkova
Krásný, milý doktor, příjemná ordinace s kouzelnými obrázky na stěně, připadáte si,že jste na vernisáži s umělcem.Byl to prostě zážitek na celý den!!! Budu se těšit na další setkání s tímto nevšedním, inteligentním člověkem. :-)
michaela.vachova
Dnes jsem se chtela objednat do gyncentra na kontrolu, muj lekar odesel do duchodu, tak jsem se pokusila vetrit do pece panu Novakovi a neuspela jsem. Byl mym lekarem v tehotenstvi a zboznuju ho :-}. Rikali,ze neni a konci a tak zmatene..., tak se obavam, ze zktatka vsechny k nemu chodit nemuzem ...}}}
lenkalunackova
Pan doktor je super,chodím k němu 20 let a neměnila bych,je milý,příjemný,vtipný anavíc krásný chlap. Víc takových. Lenka
Marcela
Pana doktora prostě zbožňuju - nejen pro jeho odbornost (za 18 let co ho znám nikdy nic nezanedbal, vše vysvětlí, poradí), ale hlavně pro jeho svéráznou povahu, inteligentní humor a velmi přátelský přístup. Na návštěvu se vždy moc těším - škoda jen, že je tak vytížený a pracuje tak efektivně a člověk za pár minut musí zas pryč a moc si jeho společnost neužije :) Nešel by naklonovat? :)
Petra J.
Pan doktor nyní nepřijímá nové pacientky (informace z recepce GynCentrum).
50.
Pan doktor Novák je profesionální odborník,který léčí pacientky díky svým odborným znalostem,lidským,přátelským přístupem,úsměvem,vtipem,nadhledem a upřímností.Jeho lékařské postupy se zaměřují na jednotlivou pacientku jako takovou,svým jednáním a přístupem dává najevo,jak moc mu na pacientce záleží.Je velmi dobrý diagnosti,který si všímá všech maličkostí a léčí již svým milým přístupem.Vážím si ho nejen jako odborníka ale i jako příjemného,sympatického a vtipného člověka.Děkuji pane doktore za nadstandartní přístup!!! s uznáním A.
M.H.
Dnes jsem byla na preventivní prohlídce a chtěla bych také přidat svůj názor. Musím říci, že jsem před panem doktorem Novákem vystřídala 4 jiné gynekology, ale už bych neměnila. Četla jsem tady pár názorů a musím jen souhlasit, je to hodný, pečlivý, ochotný, citlivý, prostě úžasný profík...a hlavně dbá na prevenci, vše vysvětlí a navíc se od něj odchází vždy s úsměvem, protože má i smysl pro humor. Jsem jedna z těch lidí co nemá moc velkou důvěru k doktorům, ale Mudr. Novák je člověk na svém místě, škoda že není víc takových.
Martina A.
Jsem v jeho peci jiz 10 let, diky nemu mame 2 krasne deti.Na kazdou navstevu se nesmirne tesim.Je to krasny a kouzelny clovek :) jen jednu chybu ma..........a to, ze neni i zubarem :(
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze