Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
letitá pacientka
jsem velmi spokojená, se vším
Veselan
Zkušený, ochotný a odborně velmi zdatný lékař, kterého znám roky a nikdy jsem se s hrubým jednáním nesetkal
já
gooood
Miloslav
Nejsem příznivcem podobných anonymních hodnocení a komentářů,které neumožňují druhému reagovat na konkrétní hodnocení. Doktora Michala navštěvuji jako pacient několik let a nikdy jsem se nesetkal s neochotou, nebo špatným přístupem. Naopak, vždy jsem byl s lékařským i lidským přístupem spokojen a nemůžu si na nic stěžovat.
Marie
I když nepatří pan doktor k nejusměvavějším lidem, jsem s ním velmi spokojena. Jsem u něj již několik let a nikdy můj zdravotní stav nepodcenil a vždy ho správně diagnostikoval.
Jan
Pan doktor léčí celou naši rodinu. Jsme s ním velmi spokojeni. Je zodpovědný, pečlivý. Má dobrý odhad. Já doporučuji.
Petr
Můj otec i já pana doktora již delší dobu navštěvujeme a jsme s jeho péčí velmi spokojeni.Je pečlivý,zodpovědný a má dobrý odhad.Jeho zamračený výraz bych mu nevyčítal.Všichni se nemůžou pořád chechtat.
xxx
Když vám při prohlídce prostaty surově natrhne .....část těla přes kterou se prohlídka provádí a směje se tomu tak to je na zváženou.Radši jsem přešel jinam kde se chovali jak se sluší a patří,šetrně atd.Jsou bohužel starší muži kteří tu možnost nemají a jsou na něj odkázáni.Je mně jich ze srdce líto.