Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Ladislav Prát
Je to lékař na svém místě, vždy byl velice obětavý a snažil se maximálně pomoci. Znám pana doktora dlouhá léta a velice i ho vážím
Roman Vašek
pan doktor je velmi hodný má dobré znalosti a jsem rád že k němu chodím je snadný chápavý a dobře oryentovaný
Kubíček
Je to náš rodinný lékař již několik let a jsme s ním velmi spokojeni.Díky panu doktorovi jsem neskončil na invalidním vozíku.Ještě jednou díky za jeho přístup a obětavost.
Ivan Kostelka
Není mi jasné, proč lidé se zlobou (s nískou frekvencí ) rozšiřují do okolí své osobní problémy, vždyť jistě vědí, že se jim to vrátí.. Bohužel se to nedá léčit jako virová nákaza, lze to léčit u psychologa a tam se třeba obrátit, ne na internetové strýnky lékaře. Tam ten, kdo neuvede své jméno nebo mail adres, vypadá nedůvěryhodně, protože se bojí a stydí za to co napsal. Nehledě k tomu, že zřejmě uvádí pomluvy, které jsou nejen ponižující, ale i trestné. Toto neni forum na léčení svých komplexů, či neukojené ješitnosti. Většina normálních lidí se k praktickému lékaři chodí poradit - léčit. Na přestupky proti "soužití" je oddělení na MěV. Pokud se najde v čekárně nějaký ustavičný kverulant, svou zápornou energií "nakazí" (sníží pozitivní frekvence) všem v ordinaci i lékaři. Klidná pozitivní atmosvéra a pohoda, je k léčení potřebná. Kritiku říkejte lékaři, nikdo není bez chyby, ať tedy ví co se vám nelíbí a může vám pomoci. Proto jste snad k němu přišli. Já si ho osobně velmi vážím a vždy mi pomohl, dokonce i tehdy, když jiní (dokonce odborní) lékaři sklamyli. Pokud byly kritiky, že je čekárna plná a čekací doby delší, je to jen vizitka toho, že se snaží svou práci dělat důkladně.
Josef Hrbaček
Je velmi profesionální a hlavně co se mi líbí je že je na lékaře vstřícný a co je velmi vzácné je i lidský . Jako lékaře doporučuji. A jeho osobní věci mě nezajímají a je mi velmi líto, lidí kteří to zveřejnují. Pacient
lucký
po lékařské stránce jej hodnotím velmi dobře, pokud si půjčil peníze, určitě to není z toho důvodu, že je gembler nebo alkoholik, zřejmě měl nedostatek finančních prostředků po rozvodu při vypořádání SJM a řešení financí obdobného původu. Jinak si myslím, že hodnocení lékaře a připomínky až tak osobního charakteru by se neměly uvádět na těchto stránkách.
Musím se přidat k varování, zvlášť když vidím, že se nejdenalo o ojedinělý případ.
Mého prarodiče, jehož má v péči, neboť je jeho ordinace v těsné blízklosti penzionu pro důchodce, požádal vloni o půjčku 20 tis Kč protože ho údajně někdo vydírá. Dlužní úpis byl napsán na tiskopisu zdravotního záznamu a z podstaty byl neplatný, protože na něm byly špatné nacinálie i datumy. Peníze slíbil vrátit ve dvouměsíční lhůtě a vrátil je skoro po 6 měsících s tím, že jsem musel pohrozit medializací této kauzy.
Vzhledem k tomu, že tohoto pána potkávám ve čtvrti, kde bydlí, musím říct, že vypadá jako závislý člověk, kterému nezáleží na vzhledu a chování (těžko říct na čem je závislý zda léky, alkohol, výherní automaty, či jakýkoliv koktejl zmíněného)
Proto tímto varuji před tímto "odborníkem" a radím nepůjčovat peníze!
Odborník,velmi obětavý a spolehlivý
velmi dobry vstricny,ohleduplny ,lidsky ma srdce na pravem miste,takovych lekaru by melo byt vice
Pan doktor je velmi hodný! :)
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři v Uherském Brodě