Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Helena
jsem pacientka,a velice spokojena doktor je vyborny,sestry usmivave,už v čekarně člověk pomalu uzdravuje se velmi dobry pocit
Štulajter Ivan
V evidenci u p. MuDr. Maryšku sem už , 7 let , sem velice spokojen z prístupem ke mne , stále mne pokláda úžastnou otázku ? " co múžu pro Vás ješte udelat " ... a to mluví za všechno
spokojenej pacient Ivan Štulajter
elproch
Vyborny ochotny lekar vstricny ke svym pacientum , nemuzeme si stezovat na jeho odborne znalosti a lecbu chrastava 17.5.2014
manzele prochazkovi
smidrkalova.J
Mám kněmu plnou důvěru a to je hlavní mezi lékařem a pacientem.Nemám žádné špatné zkušenosti ba naopak jsem velice spokojená.
Jirka M
Mudr Marysko je vyborny lekar o pacienty se stara a ja lituji ze jsem zduvodu prestehovani se musel prejit k jinemu lekari , rozhodne nepatri k tem doktorum kteri jen natahnou ruku po 30Kc a vic je nezajima
chrastava
pan doktor je ochotný,ordinační hodiny dodržuje,jen se střídá s paní doktorkou...
morissettka
Myslím,že by to mělo i jinde vypadat takto jako u pana doktora..přesně jako ostatní názory, ochota a vše pro pacienta.Nechápu,že někdo může mít i opačný názor.Míša
Je to profesionál !!!
jaja
ochotný, když jem byla na dovolené tak mě ošetřil bez řečí. Milý,příjemný, pečlivý. Moc doporučuji
jiřinka kybalova
pacientka z karlova jiřinka je to muj nejlepší lékař,jakého jsem kdy poznala a sestřička lenička je užasná velice milá a ochotná ke všem pacientum