MEDICA, CHRASTAVA, s.r.o.
Domky 109, Liberec

Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

Když otevřu dveře do jeho ordinace,je mi příjemně-milo.Sedí tam sympatický profesionál.O tomto lékaři mohu říci: "To je můj PAN doktor!" Totéž platí i o "jeho"sestře Vendulce.Děkuji.

Je to nejlepší doktor co znám.Je svědomitý a dokáže dobře poznat diagnozu.Jsem velmi spokojen.Kdyby takových doktorů bylo to by bylo super.

Pan doktor Marysko je velmi dobry a urcite svedomity . Byl jsem nucen z duvodu prestehovani od neho odejit a velmi toho lituji , jsou doktori kteri primo natahnou ruku pro 30Kc a vic je nezajima , Mudr Marysko mezi ne rozhodne nepatri .

Velmi špatný lékař, zajímají ho jen zisky, prakticky nevyšetřuje, do krku se nedívá a hned píše antibiotika na každé zašimrání v krku. A těch zbytečných léků co předepisuje je víc. Nedoporučuji.

nej doktor co znam

Vyhledal jsem pana doktora na doporučení - vyléčil! Děkuji já i má rodina.

O.k

Skvělej doktor :-) a i personál :-)

Náš pan doktor je nejlepší.Ať má radost,že o něm pěkně píšeme.Jen tak dál!!

Pan Doktor je simpaťák a kliďas u něho se cítíte dobře.Když nesimulujete a opravdu jste nemocní,věnuje se vám ,a snaží se nic nezanedbat.Myslím ,že je velice důsledný a svědomitý.Má podrobný zajem hlavně o pacientky.Je sním legrace!