Hledejte v názorech
Miroslav Kika
Pan doktor Libor Konopáč byl nejlepší! Škoda, že už šel do důchodu! Ale zase ať si odpočine. Myslím, že se zasloužil o skvělou pověst a jistě zanechal velkou stopu v nás všech, kteří jsme byli jeho ovečkami. Tak Děkuji za váš lidský přístup pane Doktore!
paya222
Vynikající, pečlivý...!!! Chodím pravidelně a bez obav. Nikdy mě to nebolelo i když musel nějaký zub ven.Tak snad bude ordinovat ještě dlouho
spokojený pacient
Skvělý lékař, velmi lidský, milý a pohodový. Oceňujeme jeho pečlivost, rozvážnost, nesnaží se nic zanedbat, je velmi důkladný. Evidentně mu morálka není cizí. Chodí k němu celá naše rodina a jsme mu velmi vděční za jeho péči.
Ludmila
Skvělý stomatolog,profesionál.Lidský přístup,přeji mu hodně zdraví a energie do dalších let.
Vynikající odborník, chodíme k němu celá rodina. Oceňuji jeho pečlivost, lidský přístup, pohodu. Jen ať je zdravý, šťastný a spokojený, abychom nemuseli měnit za někoho jiného. Těžko bychom hledali.
Sice jsem kromě tohoto lékaře vyzkoušela jen jednu neschopnou dětskou stomatoložku, ale i přesto si myslím, že bych jen těžko lepšího zubaře našla. Nikdy nic nebolelo, do ordinace chodím ráda, oceňuji lidský přístup a velkou pečlivost. Nikam jinam bych nešla, už jen proto, jak se mí známí bojí chodit k zubaři a já tam chodím s úsměvem :)
Velmi ochotný , vstřícný a velmi lidský vůči pacientům , vysoká erudovanost spolu s manuální zručností / dovolím si po zkušenostech s jinými tzv. odborníky napsat ..pacient je pro něj výzva , nikoliv objekt/.Po ošetření se člověk necítí jako po návštěvě zubaře , ale jako po návštěvě u přátel.Tímto spolu s manželkou přeji mnoho zdraví a úspěchů v dalších letech.
Skvělý, nikdy mě u něj nic nebolelo !
Skvely doktor - neskutecne peclivy!
Výborný odborník a člověk, vše mi vždy vysvětlí a to má se mnou velmi mnoho práce, je příjemný a velmi profesionální.