Jeden z rady
Perfektní a precizní práce pana doktora! Velmi rád ho navštěvuji 2 ročně. Naprostá spokojenost po všech směrech včetně přístupu sestřičky!
Lex L.
Již 20 let jsem plně spokojen s přístupem a profesionalitou pana doktora. Nyní ho proto navštěvuje i celá moje rodina. Pokud se nic nezmění, tak rozhodně budu včetně mé rodiny i nadále pacientem pan doktora. Přeji mu i sestřičkám ať se jim i nadále daří!
Lucie
Velice citlivý a profesionální lékař. Jsme skutečně spokojeni.
Petr Š.
Vřele doporučuji: Znám pana doktora od nástupu do Meziměstí a nemohu hodnotit, jinak než super vstřícný, trpělivost sama. Vysvětlí jak bude postupovat. S manželkou zkrátka 100% spokojenost. Pochvala i pro jeho sestřičku zkrátka pro tuto ordinaci dáváme***** P a J Škodovi
Za deset let zkusenosti musim konstatovat, ze jiz jineho stomatologa hledat nebudu, plne si ziskal moji duveru.
Mohu souhlasit se všemi kladnými hodnoceními. Pan doktor má velice profesionální přístup, je trpělivý a vždy mi vyhověl v žádostech o např.injekci, s pacientem komunikuje a vysvětluje svoje kroky, tak aby pacient věděl, co má očekávat...pan doktor má mou důvěru, proto za ním neváhám jezdit až z Prahy..
Pacientka D
již od mala se bojím zubaře jak čert kříže.Po mém přestěhování do Meziměstí jsem se nechala zaregistrovat u pana doktora Kapitána a nemohu si stěžovat.Vždy perfektním způsobem vysvětlí co bude právě dělat,zda to ucítím či ne atp.Pokud jeho přístup bude nadále takový,určitě bych neměnila.
P.Miewald
Mám tu čest, že je mým stomatologem pan doktor Kapitán. Mohu jen potvrdit slova ostatních spokojených pacientů. Pokud existují jiní "stomatologové", kteří raději zuby trhají, než opravují, fušují tím do řemesla kovářům. Ordinace pana doktora Kapitána je na míle vzdálena i té nejmodernější kovárně. Naštěstí pro nás pacienty.
Elvis
Když jsem poprvé v kročil do ordinace k doktoru Kapitánovi, bylo to jako bych přeskočil jedno století v léčbě zubů. Zub co mi chtěla moje zubařka vytrhnout, byl úspěšně zachráněn. Moderní prostředí a vybavení, moderní způsoby léčby. 100% profesionální přístup.