Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Andrea
Čajíčky a odsávačka, bohužel problém neřeší, s půlroční dcerou jsem díky panu doktorovi, skončila v nemocnici, prý běžné nachlazení...a málem se udusila, o pár hodin pozdeji.. zánět hrtanu...nikdy více bych k panu doktorovi nešla..
Jsem s panem doktorem velmi spokojena,vzdy,kdyz jsem potrebovala pomoct s detmi,tak mi poradil a diky jeho doporuceni jsem se dostala se synem na alergologii.Diky tomu uz se mi syn nedusi a muze zit jako vsechny zdrave deti.
Ze začátku se mi zdálo, že se na mě dívá pohledem: "Teda jak ty sis mohla pořídit dítě", ale k dětem se choval vždy moc pěkně a já už si na jeho styl taky zvykla, někdy už spolu dokonce i vtipkujeme. Doporučuji, hodnotím kladně, zbytečně nestresuje, ale ani nic nezanedbá.
Radka
Nedokážu porovnat, jiného jsem pro své děti neměla. Je fajn a pokud je strohý na slovo, to mi úpně vyhovuje, stručně, jasně a nazdar...Moc fajn je i jeho sestřička, takové sluníčko...
Zdena
Jsem s panem doktorem velmi spokojena,má vynikající přístup k dětem.
Eva
Mám s panem doktorem jen dobré zkušenosti
S.
Má velmi dobrý přístup k dětem, děti ho zbožňují.Jen komunikace s rodiči někdy vázne-skoupý na slovo, ale to bude asi tou věčně plnou čekárnou:-)Doporučuji
Lucie
Výborný lékař s přístupem k lidem pacientum. Vlastní zkušenost výborná moc doporučuji.
Nováková Ivana
Vždy ochotný a k dětem milý.
lukase
je fakt super:-d