Gynekologicko-porodnická klinika UK 2.LF, Fakultní nemocnice v Motole
V úvalu 84, Praha

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Z
Umístění: jiné místo Jiný

Pan doktor je moc fajn, jsem spokojená.
Vyšetření je pečlivé a profesionální.
Vždy mě vítá s úsměvem na tváři.
Má suchý humor
Neměnila bych.

N
Umístění: jiné místo Jiný

45 minut čekání v čekárně po domluveném termínu, následná arogance v ordinaci, odmítl se se mnou bavit, že bude mluvit pouze s dcerou (11 let, poprvé na gynekologii, nervózní), sprdunk za to, že nemá dcera naplněný močový měchýř, přičemž nás nikdo neinstruoval o postupu (kdyby vás to zajímalo, tak je potřeba vypít litr vody nejpozději hodinu před vyšetřením, později to nemá cenu - tuto informaci nám na jiném pracovišti bez problémů poskytli) a ani nevím, co by si dcera s plným močákem počala 45 minut v čekárně, celou dobu vyšetření lékař dceru oslovoval "brouku" (totálně nevhodné a neprofesionální vzhledem k věku lékaře a dcery a jejich vzájemnému vztahu), na odchodu na nás mezi dveřmi laškovně pomrkával; nic nezjistil, jen mě zesměšnil coby neschopnou matku hysterku.
Nyní je dcera v péči lékařky, je léčená pro juvenilní metroragii, což je celkem závažná porucha menstruačního cyklu. Je mi líto, že si ve svém věku musí tímto procházet a čekala jsem tedy od takového profíka, jak tu píšete, trochu jiný přístup ke gynekologickému vyšetření dítěte.
Nedoporučuji.

Umístění: jiné místo Jiný

Rozhodně NEDOPORUČUJI!!! Pan doktor absolutně neřeší problémy pacientek. Ne jednou jsem mu zmiňovala mé problémy, přičemž vůbec neměl zájem je řešit a naprosto mě odbil. Udělal mi jen klasickou každoroční rychlou prohlídku, která byla nejkratší asi v mém životě, žádná preciznost ani zájem, prostě řekl nashle a ani o vyšetření navíc...

Umístění: jiné místo první kontrola v těhotenství

Byla jsem na první kontrole v těhotenství (6tt), dorazila jsem s úsměvem na rtu a plná očekávání až svého drobečka poprvé uvidím.Pan doktor mi udělal cytologii v těhotenství po které jsem začala dosti krvácet a špiním do teď (5 dní). Choval se velice nelidsky, k utz mi neřekl nic krom toho, že je to na začátku a že je běžné když bych nyní o miminko přišla.Na otázku zda-li si mohu vzít fotečku pro partnera mi řekl, že netisknou ať si vyfotím monitor. Když jsem odcházela, opět mi zopakoval, že není nic divného když bych se rozkrvácela a miminko odešlo, když je to takto v začátcích. Z poradny místo nadšení jsem odešla v slzách, do té doby bez zašpinění a bez problému, nyní od krve a psychicky podlomená. Druhý den jsem jela kvůli krvácení na pohotovost, kde se mě ujala úžasná lékařka, vše mi popsala co se na ultrazvuku nachází, byla pozitivní, ihned mi napsala léky na zastavení špinění a hormony na podporu těhotenství. Moje miminko ten den mělo vidět i srdíčko tak mi ho krásně také ukázala. Také mám příští týden jít na kontrolu a chce si pohlídat menší hematom(o kterém se mi lékař ani nezmínil a pozval si mě až za 3 týdny aby těhotenství vůbec potvrdil). Myslela jsem, že žijeme v době každý lékař ví jak důležitá je psychika, ale takové jednání jsem ještě nezažila. Pokud pan doktor ten den neměl svůj den, tak si rozhodně myslím, že by tuto práci neměl vykonávat. Na další návštěvu již rozhodně nedorazím.

E

Pana doktora Teslíka jen chválím, rodil mi moji první dcerku a jsem nadšená z jeho přístupu, profesionální práce a jako člověka. Milý, nenucený a vždy dobře naladěný s vtipem v oku. Jakýkoliv problém vždy jasně vysvětlil..a moc si ho vážím, dlouho jsem neměla to štěstí narazit na člověka , které své povolání bere s respektem k pacientkám. Jen doporučuji...moc si toho vážím.

E

Chtěla bych říct, že pokud si pozorně přečtete "jistá" negativní hodnocení, zjistíte, že se jedná o naprosté výmysly. Pokud by se mi přeci stalo něco podobného, začnu okamžitě NĚCO dělat, abych podobné chování stopla!!! O dalších právních krocích nemluvě. Jak hluboko může člověk-ženská klesnout...Pana doktora si hluboce vážím pro jeho profesionální přístup a ještě něco navíc, co dnešní lékaři postrádají. LIDSTVÍ...Zažila jsem s ním svá dvě těhotenství, porod svých dvou dětí a přeji mu jen to nejlepší!!!

Hodnocení změněno moderátorem na dobrý.

E

Užasný profesionál,citlivý,milý jako člověk,ochotně vše vysvětlí,žije svým posláním.

Byla jsem s ním naprosto spokojená a líbilo se mi, že mi vyhověl i v termínu operace. Dále mi byl sympatický jeho chováním, byl milý, vtipný, snažil se mi vysvětlit mou vadu atd. Nemám na něj ani jedno negativní slovo, a proto ho hodnotím jako nejlepšího doktora!

K panu doktorovi chodím již 3 roky a nemám s ním žádné problémy. Vždy se chová velice přátelsky a profesionálně. Nikdy se mi ani nestalo, že by mě vyšetřoval bez přítomnosti sestry, jak tu někteří píší a už vůbec ne, že by se jakýmkoliv způsobem ukájel.Jediné co mi opravdu vadí je neuvěřitelná doba čekání. Zásadně objednává paicentky na stejnou hodinu a několikrát se mi stalo, že jsem musela opravdu dlouho čekat, než na mě přišla řada.