Odborný lékař ortoped
Klášterní 117/2, Liberec

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Umístění: Odborný lékař ortoped ultrazvuk kyčle u kojence

Zatím nejhorší přístup v mém životě. Šla jsem za panem doktorem s miminkem na rutinní ultrazvuk kyčle. Dostala jsem na nej doporučení v porodnici, prý je špička. Nejsem schopna posoudit jeho znalosti, ale arogantní chování - ano. Vždy má v čekárně přes 20 maminek s menšími dětmi, které by měl přijímat už od 13 hodin, ale VŽDYCKY začíná až od 14 hodin. No, OK.. na maminky řve, je nepříjemný, arogantní a nejhorší je to, jak zachází s malými dětmi. Každé miminko strašně tahá za nozicky a je vidět, že nemá je rad. Napoprvé jsem u nej byla jako samoplatce a odmítl mi dat potvrzení o zaplacení, sice podle zákona musí. Nejhorší zkušenost, nikomu nedoporučuji.

B

Otekají mě klouby hůze je pro mne velice bolestná .přinesl jsem ohodnocení rengenových snímků.Pan doktor shledal arthozu 1 stupně .Dále zjistil v kolenou vodu tu mě ijekčnístříkačkou odstranil ado kolen mi opět ijekčně dal jakousi emulzi.Podle pana doktora nevyloučil ani dnu. U které musí být krevní test .Kdýž jsem ho požádal o žádanku tak mi ji odmítl napsat stím že on to nepíše .že tu žádanku musí napsat obvodní lékař. Jsem důchodce Elektro technik a Pan doktor asi neví že jako ortopéd by tu dnu měl sám vyloučit. Podotýkam že za tu emulzi jsem zaplatil 80 korun a poplatek u lékaře 30 korun.

Zdravému dítěti (3 roky), které rádo a v porovnání s vrstevníky nadprůměrně běhá a má trochu nohy do "X", diagnostikoval "značně valgosní kolena" s nutností léčby pomocí nočních korekčních dlah. Předpokládaná doba léčby 2 roky. Jsou to dlahy, které jsou dlouhé od třísel až po paty a prakticky se v nich nelze hnout. Asi není těžké si představit jak se v tom spí. Syn to statečně snášel asi měsíc, ale my jsme nevydrželi a konfrontovali jsme diagnozu s ortopedem na Bulovce v Praze. Výsledek: "noční dlahování není indikováno, ortopedický status ve fyziologických mezích". Jinými slovy nohy do "X" má, ale v obecně platných mezích v pořádku. Od té doby lituji, že syn u MUDr. Chládka byl, a že zbytečně spal měsíc s dlahami.

Nespokojenost.Pokaždé jsem s ploténkou přišel jen na injekci a více to neřešil.Při poslední návštěvě mi přestala účinkovat,namísto toho aby se mému problému hlouběji věnoval tak mě raději poslal na neurologii,kde nic nezjistili ohledně nervů.

nedoporučuji na pacientech mu nezáleží. byla jsem u něj včera. pracovní dobu má do 15 00h ale v 10 30 h už nikoho nebral aniž by oznámil že už nikoho nebere . Seděli jsme asi pomalu hodinu v čekárně až náhodou vyšla sestra tak jjsem se ji zeptala jestli nás vezme prý už pan doktor neordinuje prý máme přijít zítra ráno. tak se ptám jak si to může dovolit neoznamit že ordinace končí. co kdyby tam byli lidé z daleka tak by tam jeli zbytečně . takový lékař tam už nemá co dělat . a nechat místo jiným 27. březen 2012

Velmi dobrý ortoped.

Dobrý den,byla jsem u tohoto lékaře a žadala jsem ho o pomoc.Při bolestech ruky,byla jsem ale nechutně odmítnuta a s tím co tu dělám když jsem tu dva roky nebyla.Pokud je mi známo tak když žádný problém nemám ke svému ortopedovi docházet nemusím a jsem za to ráda.Tento lékař pracuje neprofesionálním a urážlivým způsobem.Jsem opravdu znechucena jeho vystupováním a měl by se nad sebou zamyslet.Pokud se takto budete chovat dál nemáte ve své ordinaci co pohledávat a ukončit svojí praxi!!!!!!

nemám dobrý pocit z této stupnice hodnocení, je to 6 let, co jsem měla problém s tenisovým loktem, nejdřív jsem byla na chirurgii, potom mě léčil pan doktor Chládek, a nakonec jsem musela na operaci do nemocnice. Nevím, jestli se pan doktor změnil, ale tenkrát proti němu nemám námitky.

Zdravim, nevim zda doporucuji nebo ne.
prisel jsem s bolesti kycle a kolena zpusobenou sportem. Bolest jsem mel cca mesic. Pristup docela vstricny, RTG kycle. Vyloucil artrozu kycelniho kloubu. Diagnoza natazena trisla. Doporuceno teplo (koupel). Ale osobne je mi divne, ze vubec nekotroloval koleno (kycel i koleno me v noci budi)
velke plus bere i bez objednani

U p.doktora jsem byla dvakrát, poprvé cca. před třemi lety s pravým kolenem - dostala jsem vynadáno, že lékař nevyplnil své jméno (nevím proč já) a naposledy letos s levým kolenem, sundala jsem si pouze jednu botu a byla jsem vyhozena s tím, že když jsem s tím byla předtím už na chirurgii, tak ať si mě tam i léčí, ale to, že mě tam odsud poslali k němu už ho nezajímalo, prý si mám dojít na obvod, že mě prohlédnou tam a popřípadě mi dají doporučenku k ortopedovi. Nehledě na mé bolesti jsem vzala nohy na ramena a nikdy už k němu nepůjdu.