Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
KM
Byla jsem jednou, mela jsem dlouhodobe potize s bolesti hlavy, zadnou rymu a nic podobneho. Byla jsem vysetrena VELMI rychle a bylo mi receno, ze muj problem nema souvislost s ORL. Same od sebe jsem si pak zacala strikat kapky do nosu, protoze se mi zdalo, ze mam dutiny fakt ucpane. Spustila se mi ryma i s krvi, takze moje dutiny byly totalne ucpane, mam s tim problemy uz vice, jak mesic a pujdu jeste jinam. Soudi asi jen podle toho, co ma napsane ve zprave od praktickeho, nebo nevim. Ale hadam zadna ryma = zadny problem. Jakym zahadnym zpusobem pani doktorka vysetruje, to fakt nevim. Pritom ma cekarnu plnou deti. Ja bych tam s ditetem teda nesla.
Elisboubelis Čápková
Paní doktorka je bezpochyby nejlepší lékařkou ve svém oboru..Příjemná,ochotná a hlavně pečlivá..Jsem nadmíru spokojena a pokud máte zdravotní problémy tak jedině Mudr Leona Zapletalová????????
ver.z
Fantastická! Naprosto profesionální a zároveň lidský přístup, skvělý přehled o svém oboru i oborech souvisejících.
Vřele doporučuji a děkuji za poskytnuté rady a doporučení.
Paní doktorka je opravdu skvělá. Svou práci dělá svědomitě a je velmi příjemná a ochotná. Doporučiji, jiného tak dobrého doktora ORl neznám.
SUPER
super
Paní doktorka Zapletalová je profesionál s lidským přístupem. Děkuji za péči, kterou věnovala mé dceři.
Třikrát jsem tam byl a třikrát mi pomohla.
příjemná ordinace i paní doktorka, sestřička též.
příjemná, milá, lidská, na každého má čas
jaké ma Zapletalová ordinační hodiny?děkuji moc za odpověď