Pavav
Souhlasim tu s predeslym názorem.. Dostala jsem antibiotika na anginu. Po 10 dnech na kontrole rekla, tak dobry, uschopnime.. rikam, no jo, ale mne porad v krku boli, takze se milostive podivala, jak to v krku vypada, a rekla, hm, tak ty cepy nezmizely.. nacez jsem dostala ještě další 2 antibiotika po sobe, protože se to nelepsilo, a na zaklade toho, ze uz nevedela, mi rekla ze me posle do spitalu na infekcni, s podezrenim, na mononukleózu. Tam se divili, ze mi s sebou nedala výsledky z krve, takze me museli odebrat znova, a podle nich urcili, ze to rozhodne mononukleóza není. A tato angina se díky tomu vlekla 2 mesice. Tuhle tam byla znama, pro bolest stredniho ucha. Rovnez napsala 2 antibiotika. Jenze dotycna se po nich osypala, kvůli alergii. (uz podruhe, napsala to, co ji nedela dobře - v karte to nemela oznaceno) takze diky alergii na ty leky, se pridala bolest hlavy, krku, který cely natekl, zavrate, zvraceni a celkova slabost. Druhy den na kontrole, ji napsala jina atb., a když ji mela jiz uschopnit, ne aby zkontrolovala puvodni problém - tedy zanet stredniho ucha, ale podivala se do krku, rekla v poradku. Ono se vyklada, ze s léčbou doktorky nemoc trva nejmene mesic, a bez ni tyden.
Kristýna
Jsem laik a nechci si tu hrát na doktora, ale když po trojech antibiotikách na anginu už nevěděla co se mnou a poslala mě do nemocnice, tak se velice divili, že nějaký doktor může napsat troje antibiotika za sebou, aniž by vzal krev nebo udělal výtěr... a to pominu, že mojí mamce neustále říká, že moc žere, proto je tlustá,.... empatie veškerá žádná a o všechny testy ji musím prosit... a ten její tichý hlas - vůbec neslyším co mi říka a navíc je nepřístupná.... Změnila jsem ji a jsem u pana doktora Stoszeka a jsem moooc spokojena!!!!!!
hledala a hledala a kdyby nehledala tak uz tu nejsem...
d.a.n.n.n
Skvělá paní doktorka vřele doporučuji všem je ochotná , s přehledem určí diagnozu.
pacient
Nemám žádné připomínky. Když jsem potřeboval, vždy mi vyšla vztříc i s odborným vyšetřením i radami.
Já i moje rodina se vždy na paní doktorku můžeme spolehnout, že udělá vše pro naše zdraví.
Není zas tak nejhorší, jsou horší "odborníci".
Kalča
Nemám vůbec dobré zkušenosti. Vážná chybná diagnóza.
Nejlepší doktorka v Hořicích.Ochotná pracující 8-10 hodin denně
Výborná paní doktorka.Příjemná a velký odborník.Doporučuji.