igi.michalec
paní doktorka je prostě sluníčko, pořád usměvavá, vzdělaná a ochotná. Jsme rádi, paní doktorko, že Vás máme.
I.M.
mir.oslava
Mám k paní doktorce velikou důvěru, protože vykazuje vždy profesionální a přitom individuální přístup k pacientovi, nikdy nezanedbvá potřebná vyšetření a je zřejmé, že se stále vzdělává. Se sestrou tvoří skvělý zdravotnický tým. Miroslava Schreibová
radunkal
Paní doktorka je velmi laskavý člověk s výborným přehledem. Ten komu pečuje o zdraví má velké štěstí, protože ví, že u něj nic neopomene ani nezanedbá. radka rudíkovy
Skvělá lékařka, vzácný člověk. V dnešní době, kdy většina praktický lékařů jsou dožívající důchodci bez motivace se vzdělávat je radost navštěvovat mladého erudovaného lékaře, který sleduje moderní trendy v léčbě onemocnění.
Paní doktorka je výborný a zodpovědný lékař. Celá naše rodina je velmi spokojena s jejím odborným i lidským přístupem.
Dobrá a slušná lékařka
paní doktorka je lékař s mimořádným a velmi lidským přístupem k pacientovi, je pečlivá, ochotná vždy pomoci a musím říct, že s takovým lékařem jsem se mnohokrát nesetkala
Dobrý lékař a hlavně starostlivý ....
Pokud chcete dobrého doktora v Městě Al-ce, tak jedině MUDr. Tobiáškovou.
paní doktorka ale i sestřička jsou milé ochotné svou profesi zvládají na jedničku vélké díky