MUDr. Leona Tobiášková

Praktický lékař pro dospělé
Náměstí ČSA 4, Město Albrechtice

Přiblížit mapu

I

paní doktorka je prostě sluníčko, pořád usměvavá, vzdělaná a ochotná. Jsme rádi, paní doktorko, že Vás máme.
I.M.

Mám k paní doktorce velikou důvěru, protože vykazuje vždy profesionální a přitom individuální přístup k pacientovi, nikdy nezanedbvá potřebná vyšetření a je zřejmé, že se stále vzdělává. Se sestrou tvoří skvělý zdravotnický tým. Miroslava Schreibová

Paní doktorka je velmi laskavý člověk s výborným přehledem. Ten komu pečuje o zdraví má velké štěstí, protože ví, že u něj nic neopomene ani nezanedbá. radka rudíkovy

Skvělá lékařka, vzácný člověk. V dnešní době, kdy většina praktický lékařů jsou dožívající důchodci bez motivace se vzdělávat je radost navštěvovat mladého erudovaného lékaře, který sleduje moderní trendy v léčbě onemocnění.

Paní doktorka je výborný a zodpovědný lékař. Celá naše rodina je velmi spokojena s jejím odborným i lidským přístupem.

Dobrá a slušná lékařka

paní doktorka je lékař s mimořádným a velmi lidským přístupem k pacientovi, je pečlivá, ochotná vždy pomoci a musím říct, že s takovým lékařem jsem se mnohokrát nesetkala

Dobrý lékař a hlavně starostlivý ....

Pokud chcete dobrého doktora v Městě Al-ce, tak jedině MUDr. Tobiáškovou.

paní doktorka ale i sestřička jsou milé ochotné svou profesi zvládají na jedničku vélké díky