MUDr. Leona Lidincová

Morkovice-Slížany 1 adresa

Praktická lékařka pro dospělé

17. listopadu 140, Morkovice-Slížany 76833

• N

Jsem s paní doktorkou velmi spokojená.Má příjemné vystupování a své práci rozumí.A zdrav.sestra je pracovně zručná.

• Z

Paní doktorka kráčí stopách svého otce. Mít v pořádku dokumentaci,co nejméně se vyskytovat v ordinaci a co nejméně odborně léčit.Její sestra mi připadá jako nadháněčka nových pacientů,všechny přemlouvá,aby se k ním zaregistrovali..Ale jen mladší ročníky!. Pro starší mají plno. Hodně nespokojený pacient

• Paní doktorku Lidincovou znám velmi dobře. Je to zkušená inteligentní lékařka s chováním na úrovni. Práce ji baví a je to vidět. Je milá, usměvavá, ve vážných záležitostech se chová jako profesionál. Je třeba si uvědomit, že práce praktického lékaře není tak jednoduchá, jak se na první pohled zdá. Nesedí jen v ordinaci, ale tráví čas při objíždění pacientů a příchodem domů to nekončí. Jsem s ní velmi spokojena, vždy dobře poradí. Vybírání poplatků je podmíněno zákonem, pokud pojišťovna zjistí, že se tak neděje řádně, s dotyčným lékařem má možnost pořádně zatočit. To jistě není případ paní doktorky. Ona poplatky jistě nevymyslela. Přeju jí a její rodině hodně zdraví. Paní doktorko držte se a nenechte se otrávit, budte dál taková, jaká jste doposud byla.

• N

Vybírá neoprávněně poplatky .Jako lékařka snad dobrá.

Doktorka na úrovni,ale vybírá neoprávněně poplatky