Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Veronika
Paní doktorka je v důležitých věcech velmi laxní, neochotná.. pravidelné prohlídky nedělá i když je to její povinnost, za kterou je pěkně placená.
Nespokojený pacient
Mám s touto paní “doktorkou” jen ty nejhorší zkušenosti. Je praktickou lékařkou mého taty. Táta je už přes půl roku vážně nemocný. Paní doktorka odmítá předepisovat zdravotnický materiál (např. obvazy), vypisovat žádanky na sanitku a prodlužovat neschopenku… Je strašně neochotná a nemá slitování. Svých práv jsme se částečně domohli až přes vyjádření právníka svazu pacientů a hrozbu stížnosti na lékařskou komoru a několikadení osobní i telefonickou urgenci. V žádném případě tohoto lékaře nemůžu doporučit, právě naopak, rád bych před ní varoval!
Paní doktorka je vhodná tak na popovídání pro osamělé babičky a dědečky. Odešla jsem od ní už dávno a konečně se mi podařilo přesvědčit i maminku. Bohužel až po zanedbání zdravotního stavu paní doktorkou. A stačilo jen pozvat na další kontrolu a nasadit léky... Paní doktorku rozhodně nedoporučuji.
Chování paní doktorky je velmi vstřícné, je ochotná a pacientům se plně věnuje. Dlouhé čekací doby je možno obejít objednáním, mají k tomu určené dny. Stejně tak kladně hodnotím chování sestry.
Mám s paní doktorky velmi dobrý pocit, vždy dobře poradila, je příjemná a lidská, stejně tak sestra. Čekací doby jsou dlouhé, to je ale u praktiků asi běžné (možná by se mohl vyhradit jeden den jako objednací). paní doktorku doporučuji.
Renata
Paní doktorka vždy pečlivě zvažuje léčbua lze s ní konzultovat léčebné postupy, její jednání je příjemné, nikdy jsem neměla pocit, že obtěžuji / i s banalitami /. Jako negativní hodnotím pouze dlouhou čekací dobu.
Leona
Mám s touhle paní doktorkou jen ty nejlepší zkušenosti.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně