MUDr. Lenka Vyskočilová

Zubař Více

Kontaktní údaje

Soukromá zubní lékařka
Horníkova 34, Brno

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Paní doktorka je velice hodná, citlivá a profesionální. Návštěva ordinace pro mě nikdy není stresující... Sestřička je anděl... jsem ráda, že o mě pečuje právě tahle paní doktorka.

Velice pečlivá a ochotná, profesionální péče. Příjemná a milá sestřička ji vhodně doplňuje.
Jsem velice spokjen už několik let. Měnit určitě nebudu.

Pracovní nasazení, profesionální přístup k pacientovi a kvalita práce na nejvyšší úrovni.

nekompetemtní

léčí s citem

Velmi ochotna a setrna k pacientum. Jsem s ni velmi spokojena uz roky.

Doporučuji!

Profesionální přístup lékařky i sestřičky. Při práci se mezi sebou zbytečně moc nebaví, jsou sehraný tým. Paní doktorka netahá z pacientů peníze za každou cenu, vždy navrhne všechny možnosti a seznámí vás s rozpočtem. Snaží se vyjít vstříc. Jsem její pacientkou už 15 let. Díky jejich citlivému přístupu nemám strach ze zákroků.

Velmi citlivá a empatická lékařka. Někdy až moc, když mi měla trhat horní čtverky kvůli rovnátkům - zdálo se mi, že se mi je bála vytrhnout a spíše mě od toho odrazovala. Vytrhla mi nakonec jen jednu, s druhou mě raději poslala do FN Bohunic, že chlapi jsou silnější a půjde jim to líp. Trochu mě to překvapilo.

Sestra ani lékařka automaticky neučí pacienty, jak se starat o svůj chrup. Musela jsem se ptát, jak si správně čistit zubní nití a kartáčkem.

Ošetření je rychlé, pečlivé a se zárukou vysoké životnosti!