www.lenkavaculikova.cz

V průběhu ledna 2025 postupně navyšuji své časové kapacity v soukromé terapeutické praxi a mám prostor pro několik nových klientů.

Věřím, že každý člověk má schopnost nalézat svá vlastní řešení a mým úkolem je Vás na této cestě provázet. V terapii Vám nabídnu bezpečný prostor, přijetí a opravdový zájem o Váš osobní příběh.

Jmenuji se Lenka Vaculíková, vyrůstala jsem na Slovensku, ale od roku 2006 žiju v Brně. Vystudovala jsem jednooborový magisterský program Psychologie na FF MU v Brně, následně jsem pracovala ve Středisku výchovné péče HELP ME s dětmi do 18 let a jejich rodinami. Paralelně jsem studovala také magisterský program speciální pedagogiky na PedF MU v Brně. V současné době pracuji v soukromé terapeutické praxi s jednotlivci nad 18 let.

Jsem nejen psycholožka a terapeutka ve výcviku, ale také máma a manželka. Ve volném čase se věnuji dětem, deskovým hrám, šití nebo moderní kaligrafii (tzv. brushletteringu). Jako máma se dlouhodobě zajímám o různá mateřské témata – od těhotenství a porod, přes rodičovské role a očekávání až po hluboké mateřské vyčerpání (fyzické i emoční) a výchovu náročných dětí.

Mgr. Lenka Vaculíková
Josefská 612/15, Brno-střed, Brno

Hotovost, Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami

Psychologické poradenství

900 Kč

Consultation in English

1 000 Kč

Jak fungují ceny?

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Lenka Vaculíková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor