Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Jana Kolarikova
Jsem velice spokojená s přístupem paní doktorky i ochotou a zájmem zdravotní sestřičky.Moc děkuji za péči oběma. Ano,tak si představuji péči svého lékaře.
Michal Ureš
Velmi pečlivá a vstřícná. Totéž platí i o sestřičce.
hofman
velmi velmi dobry je skvela i sestricka
Petr Lederer
Velmi dorá a laskavá včetně sestřičky.
Vendula M.
Paní doktorka je velmi příjemná, nic nepodceňuje , ale na druhou stranu lidi nestraší vážností stavu, když to vážné není, mám k ní velkou důvěru, také bych chtěl pochválit sestřičku, tvoří s paní doktorkou dokonalý pofi tým, jsem za ně moc ráda
Jsem s paní doktorkou velmi spokojená,je klidná,hodná, mám k ní důvěru.Faschingbauerová Marcela
je to velmi dobrá lékařka
Nejlepší hodnocení...
O mě jako o člověka projevila nulový zájem a výrustek bagatelizovala - ať počkáme jestli se to neztratí samo. Všude se uvádí přijďte co nejdříve! Žádné další vyšetření - nic ... Fakt bída.
Leč se většinou čeká v čekárně někdy velmi dlouho (což je kdekoliv jinde také), je vidět, že se o své pacienty opravdu stará a neodbývá je. Věnuje jim dostatek času, má příjemné vystupování a vždy dobře poradí. Samé kladné věci mohu říci i o sestřičce. Sympatická, milá, hezky působí na pacienty. Vždy když k doktorce musím jít, nejdu s nechutí jako jinde, ba naopak rád jí opět vidím. I když jsem u doktorky přihlášen sotva něco přes rok, jsem velice spokojen a jsem si jist že i spoustu dalších. Jen tak dál...
Praktičtí lékaři v Jindřichově Hradci
Praktičtí lékaři v Plané nad Lužnicí
Praktičtí lékaři v Suchdole nad Lužnicí
Praktičtí lékaři v Trhových Svinech
Více (14)Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři s Zaměstnanecká pojišťovna Škoda v Českých Budějovicích