Vladimír J.
V.Janoušek
Příkladná pečlivost a trpělivost. Jsem velmi spokojen. K této lékařce chodíme celá rodina, takže bych to shrnul slovy "Rodinný lékař"
krotkylevhart
Velmi dobrá odbornost, zodpovědnost, korektnost a komunikativnost, to je pí MUDr. L. Švancarová.
Děkuji za lékařskou péči a doporučuji.
Dana Lysáková
Martin K.
Mám jen ty nejlepší zkušenosti.Martin Kuběnka mohu vřele doporučit
domkova1
Jsem moc ráda , že jsem se dostala k paní doktorce Švancarové . Je naprosto úžasná , pečlivá ,milá a je opravdu vidět že svou práci miluje. I sestřičku má velice příjemnou. Děkuji Domecká
Michael
Dlouhé čekací doby léčba bolestí antidepresívy i přes stěžování pacenta na bolesti léčba téměř žádná pouze dostupnými léčivy bez předpisu.Po 6 měsíční léčbě beze změn.Nová ordinace financovaná (dle mého názoru) body za návštěvy pacienta v ordinaci a nevyčerpané body za léčbu jelikož předepisuje medikamenty volně prodejné bez předpisu,Lidé v důchodu si k výše uvedené lékařce chodí popovídat do čekárny a s mudr. také .Poté čekací doba pacienta zaměstnaného.A názor si musí každý udělat sám
Miloslav Kudrnáč
Nejlepší lékařka mého života, stoprocentní záruka perfektního vyšetření, prostě radost onemocnět.
M. Kudrnáč.
V. Breth
Mám jen ty nejlepší zkušenosti.
Jaroslav Faltus
Před léty, kdy v ordinaci ordinovala MUDr. Drahomíra Švancarová, jsem si říkal, že smí jít do důchodu, až já umřu. Že nechci chodit k jinému lékaři. Nyní, když jsem poznal paní doktorku Lenku Švancarovou, zjišťuji, že na světě není pečlivější, příjemnější a ochotnější lékař, než je ona. Jsem rád, že jsem v její péči. Sestru má již také jinou a jsem s ní a nejen já, velice spokojen.
gut
Paní doktorka je skvělá a pečlivá, ale sestra, která je protivná, věcně otrávená, neumí se do telefonu ani představit a neochotná ji to hodně kazí, doporučoval bych sestru vyměnit, je hrozná!!!
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Liberci
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Liberci
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Liberci