jirkassy
Podle mého názoru je to jeden z nejlepších lékařů jenž se v našem zdravotnictví vyskytují.Až s tím jednou sekne myslím ,že nebudu sám kdo bude vzpomínat na její ordinaci v tom nejlepším slova smyslu.
e.babickova
Jsem maximalne spokojená,lidsky pristup,rekne vse tak,ze se hned zorientujete,umi vysvetlit lecbu.Ma predchozi mudr po sdeleni diagnozy z nemocnice a je prezijete to..,zruinujete mi ordinaci atd to jsem u pani Mudr Suchanove zazila "jen" podporu,pochopeni a snahu udelat vse k uzdraveni.Umí a je pecliva.
kloubkova.petra
Odstěhovala jsem se z Prahy do Nového Strašecí,přes přítele jsem k doktorce nastoupila s tim,že jsem od bývalého lékaře měla zjištěnou chorobu tlustého střeva. Spousta jiných chorob se nabalovala a čim víc jich bylo,tak jsem se doktorce oddalovala,se všim byla hrozně rychle hotová,občas politovala. Dost často jsem nestíhala její informace. Jsem zpět v Praze a za doktorkou dojíždim na Kladno. Bohužel před rokem jsem měla hrozný kašel asi 5 týdnu,tak jsem doktorce volala a bylo mi řečeno,že je to normální a kdyby se to do 3 dnu nezlepšilo,budu muset přijít. Bohužel mi pak řekla do telefonu,že už líp mluvim a dále se nic neřešilo. byla jsem připravena,že za ní pojedu aby se na mě podívala,ale bohužel. Otravovala jsem pak doktorku z Endokrinologie která s tim nemá nic společného a to paní doktorka Voborská ze Strašecí která je užasná a ta mě vyslechla a poslala mě na plicní kde bylo zjištěno,že jsem prodělala zápal plic. Neřešit to přes jiného doktora,tak by mě doktorka Suchanová nikam neposlala a ani by se na mě podívala,proto jsem si našla jinou doktorku v Praze a ta mě opravdu vyslechne,neskákala mi do řeči jako tato paní doktorka. Muj přítel byl s ní spokjojený,taky se u něj řešila jen kyčel.
Helena V.
Supr doktorka,dojíždím za ní až z Prahy a rozhodně bych neměnila,divím se že k ní chodí tolik nespokojených lidí,proč nepřejdou jinam.Dnes je možnost volby Helena
jk
Nechápu, proč se ji tu snaží tolik lidí podkopávat. Dle mého soudu je to nejlepší doktorka. Jezdím za ní až z prahy, protože kdo pozná pražské lékaře, teprve si může jít stěžovat, pokud ještě bude živ ;-) Myslím, že fakt, že dojíždím z prahy mluví asi za kvality paní doktorky nejvíce. A to mi věřte, že lepší doktorku v okolí těžko najdete.. Nic nezanedbá a i když máte velmi neobvyklí požadavek, vyhoví Vám Co víc si můžete přát. Pro stěžující bych řekl asi toto: Komu se paní doktorka nelíbí, ať maže páchat sebevraždu třeba do prahy. Já na ní nedám dopustit a doufám, že s tím ještě nechce seknout...
Pani doktorka Suchanová je opravdu na svém místě... velice ráda přidávám nejlepší, jelikož pro mě je nejlepší..chodíme k pani doktorce celá rodina a jsme opravdu spokojeni..
Suprová doktorka neháže nic za hlavu
J.P.
Jestli někdo nesnese, že paní doktorka jedná přímo ( co na srdci, to na jazyku ) a nazývá věci pravým jménem, tak by si měl najít dětského doktora. Ten ví jak jednat s malýma dětma.
Je to nejlepší doktorka jakou jsem kdy potkala.
E. Procházková
S paní doktorkou mám jedinou zkušenost a to z pohotovosti v roce 1982. Kryje se ovšem s názory ostatních pacientů, paní doktorka se moc nezměnila, i když je to už pěkná řádka let. Máme chatu u N. Strašecí a moje tehdy 4letá dcera onemocněla anginou. Náš obvodní pediatr měl dovolenou a tak jsem se vydala na pohotovost do N. S., naivně se domnívajíc, že dcera dostane jako vždy antibiotika a vše bude O. K. Bohužel jsem měla smůlu, sloužila paní doktorka Suchanová. U dcery diagnostikovala akutní appendicitidu (zkrátka "slepák") a poslala nás na chirurgii, rovnou do nemocnice. Bylo mi jasné, že jde o chybnou diagnozu (chirurgové ve všem vidí akutní břicho) a kdybych bývala dceru "pro jistotu" nevláčela po špitále, udělala bych lépe. Stačilo tenkrát zajít k jinému pediatrovi (který toho našeho zastupoval) v místě bydliště. Ale to už je dávno a já to tu píšu jen jako dávnou vzpomínku, která potvrzuje hodnocení některých pacientů. A už tenkrát byla paní doktorka pěkná drsňačka, jenže mě tím nevyvedla z míry, protože jsem původně zdravotní sestra :-)
XxX
Poněkuď svérázná, ale s perfektním přístupem.
Jak už někdo psal: co na srdci, to na jazyku.
Mám rád když se mnou kdokoliv jedná na rovinu. Chápu, že spoustě lidem se to líbit nemůže, ale já jsem s pí. Doktorkou MAXIMÁLNĚ spokojen.
Snad jen vytknout mohu čekárnu. Lidi všelijak voní, či spíše SMRDÍ, a po určité době je tam na blití. Za hygienu ostatních ale nemůže doktorka, ale dotyční smraďochové...