MUDr. Lenka Šalé

Neurolog Více

Kontaktní údaje

Ordinace
Božetěchova 79, Brno

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

Umístění: Ordinace • Jiný

Nadstandatní péče,dnes je málo takových lékařů,mohu jen doporučit.Paní doktorka je i osobně velmi příjemná,její přístup je lidský,ne jako u jiných ,kde jste pouze číslo.Výborná konzultace,zajištění potřebných vyšetření velmi rychlé,až nad rámec možného.Více takovýchto lékařů.Velmi děkuji za Vaši péči. Syrovátka Jan

O
Umístění: Ordinace • Jiný

Paní doktorka je velice příjemná, pořádně vyšetří a předepíše správnou a účinnou léčbu. Můžu jen doporučit. Děkuji Vám, paní doktorko!

Nemám žádný negativní pocit k přístupu paní doktorky, spíše naopak.Moje problémy mi vždy vyřeší a s přístupem jsem také spokojená je vždy příjemná a ochotná, já můžu jen doporučit.

Velká spokojenost, vždy pozitivní a lidský přístup. Paní doktorka projevuje zájem, zdravotní stav prokonzultuje a vysvětlí, odborné vyšetření zajistí. Jedna z nejlepších !

R
Číslo ověřené

Paní doktorka je nepříjemná a arogatní, za dva roky u ní se můj zdravotní stav jen zhoršuje, ani mi nezjistila co mi je, až jednou měla za sebe záskok konečně mi byly předepsány různé vyšetření a pořádné léky, na poslední návštěvě mi řekla, že už neví co se mnou.... že si musím počkat půl roku na další rehabky, podotýkám, že nespím a mám úplně mrtvou ruku, řekla jsem si alespoň o límec, který by mi ani sama nedala a bez zkoušení mi ho vydala, takže je mi velký... k paní doktorce už nikdy!!!

Paní doktorka je jak skvělá lékařka tak člověk.Dělá maximum aby pomohla,vše vysvětlí a poradí.Nejlepší neurolog co jsem poznala.Příjemná,usměvavá s přístupem k lidem.

Paní doktorka je výborný lékař, který pomáhá lidem zvládat nemoc pacienta . V lékařství je málo takových doktorů. Její přístup k pacientovi je lidský a srdečný. Jsem s ní plně spokojena .Vřele doporučuji Mirka K

Nejlepší neurolog, jakého znám. Milá, hodná, nikdy mě nenechala čekat, konečně mám správné léky proti bolesti.

Číslo ověřené

Vynikající odbornice i člověk. Opět žiju bez bolesti a normálně chodím. Díky, díky

Číslo ověřené

Jako pacientka jsem s paní doktorkou velmi spokojená. Má lidský a zároveň odborný přístup. Snaží se vše rychle vyřešit, doporučit, vysvětlit, poradit. Kdyby takových bylo v našem zdravotnictví více.