Nahodny citatel
Tak musim naprosto souhlasit,ze horsi doktorka snad neni.O profesionalite se u ni vubec neda mluvit.Kdo se o sve zuby chce starat,musi jedine rychle zmizet.A jeji podlost a chovani k sestram:Fakt hruza.Kdyby je sekyrovala v soukromi a ne pred pacientem.Uz tam nechodim a zuby ma jeste svoje.Prave kdo ma sve zuby rad neprestupuj prah jeji ordinace.Hedine na vlastni nebezpeci.
Pokud mate pani svoje zuby v pozdnejsim veku,dekujte jedine Bohu a svym rodicum,ze mate tenhle dar.Pani doktorka neni ta,ktera by Vam nejak pomohla.To jen genetika.
kh
Takové "velmi slabé" hodnocení paní doktorky Sajdlové může napsat jen člověk, který se o své zuby nestará a pak čeká zázraky! Paní doktorka Sajdlová se mi o zuby stará 39 let a díky ní mám i po šedesátce stále všechny zuby, nemán žádný problém. A není vždy prvořadé vyléčit zub citlivě, mnohem důležitější je udělat to dobře! Doufám, že nikdy nebudu muset chodit k jinému zubnímu lékaři. Kdo žádá profesionální přístup, je tady na správném místě!
Mudr. Sajdlová Lenka je velmi příjemná, milá a hlavně pečlivá zubní lekářka. V porovnání s mou bývalou zubní lekářkou se tyto dvě nedaji vůbec srovnávat. Vím o čem mluvím.
Karásek René
Považuji paní doktorku za jednu z nejlepších, ne-li nejlepší zubní lékařku v kraji. Než jsem se dostal do její laskavé péče, zažil jsem si s jejími kolegy svoje. Vřele doporučuji.
Karin
Paní doktorka Saidlová je naprostá špička ve své preciznosti. Moje maminka k ní chodí už 29 let a já k ní chodím asi 15 let. Je velmi citlivá ale zároveň nemá ráda lajdáky na zuby. čehož si cením protože to že zuby potšinou bolí je zanedbanou kontrolou u zubaře, myslím tím klasické kazy.
Tak že pro mě paní doktorka je NAPROSTÁ ŠPIČKA!
linda
Velmi dobrá a sympatická zubařka!!! Doporučují
KÁJA
Paní Sajdlová je perfektní zubařka.Přešla jsem k ní od doktora Gabzdyla,který byl hrozný a ona mě zbavila se trošku zbavit dtrachu ze zubaře.Když jsem měla jakýkoliv problém se zuby,tak mi pomohla.Ted k ní chodím i s dětmi a jsem spokojena.Doporučuji