Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Ivana Kakrdová
Paní doktorka je dle mého názoru dokonalá. jsem na dně , nebýt paní doktorky tak ,už tu dávno nejsem.
ajjja
Paní doktorka mne vrátila do plného života z těžké a letité alkoholové závislosti. Stále nade mnou bdí, když se občas otřesou základy, takže mohu kráčet bez obav z opětovného propadu. Tímto děkuji za oporu, také sestřičce...
Úžasná paní doktorka, milá a empatická, vše vysvětlí, pomůže. Díky!
Anonym
Nejhorší psichiatrička z Pardubic.Během 5min sem hotovej.Dostanu injekci ktera mi ani mi nepomáhá.Anonym
Nikola
Paní doktorka je skvělá. Empatická, což u lékaře v tomtom oboru je to základní podle mého. Vyslechne, poradí, dokáže uklidnit a povzbudit. Velice mi pomohla. Všem doporučuji
Paní doktorka je milá, empatická, umí vyslechnout i povzbudit. Nikdy jsem ji neviděla bez úsměvu na tváři, jako pacient jsem se v její péči cítila vždy velmi dobře. Působí na mě jako skvělý člověk, i profesionál. Nemohu nezmínit i výbornou sestřičku, která celou pozitivní atmosféru v ordinaci skvěle doplňuje. Za sebe mohu říci, že tento skvělý tým bych za jiný nevyměnila.
sarka100
Velice milá paní doktorka. Umí poradit a naslouchat. Jsem velice spokojená i s příjemnou sestřičkou.
Václav Pflégr
Přišel jsem do její ordinace v březnu 2013. Ve stavu, který teď už neumím ani dostatečně popsat. Bál jsem se cokoliv říct (měl jsem strach ze špatných zpráv). Rady a léčba které mi poskytla mi zachránily život. Teď jsem naprosto v pořádku a žiju svůj život naplno. Bez omezení a to vše jen za jediný rok. Ta paní by zasloužila nějaký řád. :-)
Petra
Velice příjemná paní doktorka, s individuálním přístupem. Vstřícná, usměvavá, umí naslouchat. Vždy doporučí i nejlevnější lékárnu. Naprostá spokojenost!!