Další vzdělání:
2007 specializovaná způsobilost v oboru gynekologie a porodnictví
2010 specializovaná způsobilost v oboru dětská gynekologie
- Gynekologie a porodnictví
- Dětská gynekologie
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Lucie C.
Velmi milá a pečliva pani doktorka. Jsem velmi spokojena s přístupem i peci.
Marcela K.
K paní doktorce chodím už několik let. Jsem s ní moc spokojená! Je velmi pečlivá, ochotná, vše dopodrobna vysvětlí. Je profesionální i lidská a také vždy usměvavá a příjemná. Jsem ráda, že jsem u ní v péči. Když jsem byla těhotná, na kontroly/prohlídky jsem se dokonce i těsila :) Určitě doporučuji!
Hanka
Úžasný profesionální a lidský přístup. Velmi pečlivá, klidná a citlivá, vše dokáže dobře vysvětlit a zodpoví všechny dotazy. Určitě mohu doporučit.
Sabina Lee
dnes jsem byla u paní doktorky Rückové na 1. screeningovém vyšetření. Už když mě uvítala v kanceláři, tak jsem měla příjemný pocit, že všechno dopadne určitě dobře. Miminko trpělivě zkoumala, i když teda vůbec nechtělo spolupracovat :-). Doufám, že se k ní někdy ještě dostanu. Jsem moc spokojená! Víc takových lékařů!
Michaela S.
Paní doktorka je skvělá. Vždy je velmi milá, se vším poradí a pomůže. Vždy se při vyšetření cítím velmi pohodlně a nemám strach. A to díky paní doktorce.
Renata Š.
K paní doktorce chodím více než 8 let a jsem velmi spokojená. Paní doktorka je profesionálka, ale přesto je velmi lidská. Kdykoliv a s čímkoliv poradí, pomůže bez jakéhokoliv náznaku obtěžování. Vždy je usměvavá a milá. Je to jediná návštěva lékaře na kterou se vždycky těším. Děkuji!
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den, vím že bych s tímto problémem měla okamžitě běžet k lékaři, ale problem je ze jsem se na vse vykašlala 5-6 let a ted ani nevim zda nejsem vyloučená od pana doktora ;( nikdy jsem nemela problem s menstruací ale ted 8.10.2017 jsem ji dostala ve svuj cas jen s tim ze mě začal bolet le...Více
Dobrý den, příčin bolestí v kříži a špinění po menstruaci může být více. Může se jednat o cystu na vaječníku, zánět dělohy, vejcovodů nebo vaječníků. O hormonální poruchu by se mohlo jednat také, a...Více