Zobrazit ostatní profily parodontologů v okolíCeník
Monika Matoušková
S péčí paní doktorky jsem velmi spokojena. Profesionální, pečlivá, nikdy nic nezanedbala, a to k ní chodím již víc jak 20 let. Ke mě byla vždy příjemná. Sestřička rovněž profesionální, s termínem objednání mi vždy dokázala vyjít vstříc, dodržuje časy, nikdy jsem nemusela v čekárně čekat.
Tomáš Pejčoch
Paní doktorka je úžasný odborník s lidským přístupem k pacientům. Je radost do její ordinace chodit.
Jan Katz
K pani doktorce chodím už asi 15 let a jsem nadmíru spokojen.Některé zákroky prostě musí být bolestivější a každý máme práh bolesti jinak nastavený.Já prodělal dvě operace a vím určitě,že paní doktorka nedělá bolest nikomu schválně.Přišel jsem k ní s velmi zanedbanými zuby a pokročilou paradentozou,paní doktorka mi zuby zachránila a mám je doposud.Moc jí za to děkuji Jan Katz.
LN
Zákroky jsou bolestivé a vyšetření uspěchané. Nedodržuje čas objednání, ale zároveň neakceptuje zpoždění pacientů. Řádně nevysvětlí, jak se o dásně a zuby starat a jaké jsou možnosti a pomůcky k čištění. Výsledek její péče je pouze krátkodobý a nevede v důsledku k zachování či zlepšení stavu chrupu. Nedoporučuji.
Nejlepší parodontolog v Praze!
Při prvním kontaktu sice dost arogantní, ale pak se to srovnalo, teď už se na mě i usměje. Jsem u ní už deset let a na léčbu si nemohu stěžovat.
AP
Má milé, vlídné, sympatické chování ... a po zdravotní stránce se mi v její péči daří dobře. Za 15 let, co k paní dr. docházím, nikdy nic nezanedbala ani nepokazila. Zdá se býti pečlivá, důsledná. Jedná rozumně (nic nevyčítá, netlačí na pacienta). Celá ordinace funguje harmonicky (tj. žádné zmatky v objednávání, žádné dlouhé čekání).
J.K.
Souhlasím,že pani doktorka je velmi dobrý odborník,jsem s její péčí spokojen,docházím k ní již několik let.
L. F.
Vubec nesouhlasim.Pani doktorka je ten nejlepsi specilista ktereho znam, nesverila bych se nikomu jinemu. Je velice hodna a ten kdo se opravdu stara tak jak pani doktorka rekne nemusi se bat.
Lenka
Chová se komerčně, provádí zbytečné zákroky - často i dost bolestivě, je arogantní a necitlivá. Nepřipouští diskusi. Chystané operativní zákroky jsem konzultovala s kapacitou v uvedeném oboru - měla zcela odlišné názory. Ještě štěstí, že už s ní nemám nic společného.
Upravit nebo spravovat profilParadontologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Paradontologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Paradontologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze