Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 2 Více
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
J. F.
Moderně zařízená ordinace, profesionální přístup, při objednání minimální čekací doba. Příjemná a milá lékařka, odborně velmi zdatná,také sestra s příjemným a profesionálním vystupováním. Ordinaci navštěvuji pravidelně, nikdy jsem se nesetkal s nepochopením nebo odmítnutím.
cestovatel
Paní dokterka se stará o můj zrak již od svého nástupu do RK a jsem s ní velice spokojen. Má dobře vybavenou ordinaci a je empatická. Zkušená a příjemná paní. Doporučeji.
hofmanova.hana
Ordinaci paní doktorky jsem navštívila s ročním synem, na doporučení pediatra. Ač jsme byli telefonicky objednáni, čekali jsme hodinu a půl (ostatní pacienti byli vesměs důchodci). Pak syna krátce vyšetřila a řekla, že musíme přijít ještě zítra, protože přístroj na měření dioptrií u dětí nemá svůj (stojí asi 250000,-) a půjčuje si ho jen ve středu. Šilhání prý u ročního syna není patrné, ještě se to ustaluje ( zajímavé je, že všichni kolem mě to vidí, jak mu pravé oko ujíždí). Šilhání potvrdil lékař v HOS Hradec Králové, kam jsme se po této zkušenosti objednali.
Josef Novák
Moderně zařízená ordinace, profesionální přístup při objednání, minimální čekací doba. Příjemná a milá lékařka, odborně velmi zdatná, s kontakty na vyšší odborná pracoviště. Doporučuji a příště určitě navštívím.
Klára
Přístrojové vybavení odpovídá oční ambulanci. Paní doktorka je poměrně neprofesionální. Ordinuje od stolu. V podstatě pouze předepisuje brýle. Jako pacienta mě neposlouchala, jela si ve svých zajetých kolejích, spěchala. Sestřička byla příjemná. Plusem pro mě v této ambulanci bylo, že jsem se nemusela zouvat :-) Příště už ale tuto ambulanci nenavštívím.
S pani doktorkou, jsem velice spokojená a vřele doporučuji. Chdím k ní již mnoho let. Vždy mi řádně vysvětlí, pruběh vyšetření a následnou léčbu. Ordinace je pěkně vybavená a člověk, se tam cítí velice dobře.
Dobrý den, mohu jen doporučit, velmi chytrý lékařka, která má svoji práci ráda a umí vždy vyslechnout, chodím k ní léta a mohu jen doporučit!!
Dobrý den, přišla jsem do ordinace úplně poprvé. Sestra byla nervózní, sjela mě proč nemám s sebou brýle na změření? Nevěděla jsem to, protože oční nenavštěvuji často a brýle mám krátkou dobu a sestra mi řekla, že když jdu k očnímu, tak je to asi jasný ne? Paní doktorka je studená a odměřená. Při vyšetření mi neřekla co právě dělá, neměla jsem informace. Nakonec jsem se jí musela zeptat, tak jak to teda se mnou vypadá? Přístup neprofesionální a studený. Vyhledám jiného lékaře.
Je profesionální a má kontakty na vyšší pracoviště. Dobře vedená ordinace s moderními přístroji. Solidní přístup.
jsem velice epokojen s jednáním , odborností a zájmem o pacienta