Privátní zubní ordinace
Palackého náměstí 20a, Brno

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

I

Pokud jste jen řadový pacient tak se vám dostane jen minimální péče v nízké kvalitě různé zkratky v léčebných postupech atd. U paní doktorky vše OK, za půl roku zase nashle - u jiného lékaře půl roku návštěv a oprav (za 12600 na příplatcích). Není OK jako OK.

Z

Byla jsem u paní zubařky Pohankové přes 10 let, docházela jsem do ordinace 2x a více do roka, dle problémů, ovšem prevenci jsem dle sebe nezanedbávala. Ve chvíli, kdy se mi rozpadla celá horní šestka a paní zubařka mi chtěla do kořenů dát trn na který nasadí nový zub, rozhodla jsem se to konzultovat s lékařem jiným.
Jiný lékař mi zjistil 10 kazů v mezizubních prostorách, ze 4 mrtvých zubů u kterých mi zubařka Pohanková vytáhla nervy, byly 2 špatně udělané, tak že se musí znovu otevřít, kořeny vyčistit a znovu zaplnit ! Mrtvé zuby mi paní doktorka plombovala na můj popud černým amalganem (bez toho aby mi paní lékařka aspoň naznačila, že to není vůbec vhodné) !!!
Nikdy mi nebylo doporučeno, či nijak naznačeno, doporučeno či poraděno, jak si čistit mezizubní plochy ! Přičemž mi nový zubní lékař potvrdil, že kdybych udržovala pravidelně a se zvýšenou pečlivostí mezizubní hygienu, tolik kazů by dozajista nevzniklo !!
Závěr : úprava celých zubů mě bude stát 10 000kč, (můstek, opravy zubů na kterých je amalgan a být nemá a vyřešení 10 kazů).
Rentgenem se mi paní doktorka na zuby nepodívala více jak 5 let !
Myslím, že jako popis přístupu paní zubařky dostačuje. Každý si udělá vlastní názor sám, ale paní zubařku Pohankovou bych 100% nedoporučila.
Nemá zájem o pacienta, pokud si vysloveně nevyžádáte o ničem vám neporadí, neinformuje, neřekne žádné možnosti řešení problémů !Navíc nepracuje v rukavicích a kouří, takže jsou jí ruce cítit po cigaretě !

K paní zubařce jsem chodil dlouho a rád, když mi po třetí vypadla plomba (za týden po plombování), tak jsem zkusil zajít jinam.
Jakmile provedli rentgen, nestačil jsem se divit: 4xkaz (pod plombama), 2xnevyplněný zub.kanálek(prováděla p.Pohanková), 2xchronický zánět !?
Oprava zubu, ze kterého mi plomba již po třetí vypadla a už z něj zbyla neustálým odvrtáváním u p.Pohankové jen skořepina mne stála skoro 5 tis. !!! Další opravy jako vyplnění kanálků(odvrtání plomb, nové plomby), léčení zánětů, korunka na další zničený zub už raději nepočítám ....

Mohu kazdemu jen doporučit, rychle, prehledne, pratelsky pristup

K zubarce Pohankove jsem chodila za totality a pak kdyz po padu komunismu presla na soukromo, tak jsem u ni pokracovala - 2x rocne na pravidelne prohlidky a pokazde mi vrtala 1-2 zuby, ze tam mam kaz. O zuby jsem vzdy dobre pecovala a pani to byla prijemna, tak jsem ji duverovala. Pak mi bylo z duvodu rovnani zubu doporuceno vytrzeni osmicek. Na to pani Pohankova rekla, ze mi osmicky trhat nebude, ze mi na ne brzo(bylo mi tehdy 18(!)let)bude delat "pekne mustecky" (jak se vyjadrila). Vrtani u ni bylo vzdy bolestive, mela zastarale vybaveni - hrube vrtacky atd. (to se ted mozna zmenilo, nevim). Kdyz jsem chtela odstranit zubni kamen ultrazvukem, rekla mi ze by to stalo 178 Kc, zadarmo mi to muze jen seskrabnout takovym tim hackem.
Zuby jsem mela pekne, nikdy me nic nebolelo a tak mi zacalo byt divne ze tam mam porad kazy. Tak jsem se k ni objednala jen na preventivni prohlidku s tim, ze kdyby tam neceo bylo, ze na zakrok prijdu pozdeji, ze ted nemam jako cas. Nasla mi 2 kazy na stolice nahore a dole. Pote jsem navstivila 3 dalsi zubare a ti mi rekli ze tam zadne kazy nejsou!!! A ze odstraneni zubniho kamene ultrazvukem pri preventivnich prohlidkach plati pojistovna. Je tomu uz vic nez 15 let, co chodim na pravidelne preventivni prohlidky jinam a za celou dobu jsem nemela jediny kaz, zuby me nikdy nebolely. Jedinym problemem jsou casem vypadavajici plomby ze zbytecne rozvrtanych zubu.
Nerada o nekom mluvim spatne, ale povazuji za obcanskou povinost pred touto pani varovat ostatni. Zncicila zuby nejen me, ale i me rodine. Jedno je ale jiste - ty "pekne mustecky" (az to bude nutne) mi ona delat nebude.

Nedostatečně ošetřený zánět nervu a předčasné uzavření zubu. Následný zánět okostice mne pak přinutil v noci navštívit pohotovost a nechat si bílou plombu opět poškodit znovuotevřením..
doktorka je milá, ale s výkonem jsem byla velice nespokojena.

Opravy zubů, zvláště krčků nedoporučuji...nekvalitní práce. Způsobila mě po opravě krčku masivní zánět....skončil jsem po nějaké době s obrovským otokem (masivní zánět)na pohotovosti...většinou( z 90%) je způsoben poraněním zubařským nástrojem, nebo špatnou desinfekcí....bohužel.

super doktorka. Je moc milá a vstřícná. cítí s pacienty a dovede pochopit jejich strach.Jsme u paní doktorky zaregistrovaná celá rodina a konečně nemáme nikdo strach z vrtání a podobně. Včera mně trhala osmičku a byla to paráda.Vše proběhlo rychle a úplně bez bolesti. Více takových zubařů.

velmi milá a sikovná lékařka, ve svém oboru skutečný odborník. chodím k paní doktorce asi patnáct let a vždy jsem byla velmi spokojená, naposledy před týdnem.

T

byla jsem u ní jednou a naposled.Poté, co mi odvrtala dobrý zub místo toho, který to potřeboval a nechaly ji chladné některé odhalující se krčky,rychle jsem utíkala,abych byla co nejdále.Není lékař,jako lékař a nerekla bych,že tato lékařka si ono označení zaslouží.