MUDr. Lenka Pazderková

Pediatr Více

Veselí nad Moravou 1 adresa

Kontaktní údaje

Přiblížit mapu
Praktický lékař pro děti a dorost

Za Poštou 112, Veselí nad Moravou

Přiblížit mapu

I
Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost • Jiný

Bohužel jsem z paní doktorky velmi zklamaná a nikdy jsem si nemyslela, že budu psát názor na známého lékaře. Dělám tak proto, že jsem dala na názory dalších rodičů z této webové stránky, ale bohužel jsou již z let minulých a tedy ne aktuální. Píši tedy pro další maminky ať dobře zváží volbu pediatra pro své děti. Přestěhovali jsme se a paní doktorka syna tedy nezná od malinka, ale z profesionálního hlediska to snad nemůže hrát roli. Další věc je odklad očkování - to jediné by značilo důvod jejího chování vůči nám. Bohužel pocitově paní doktorka nemá vztah k dětem, na syna se neusměje, neosloví jej jménem, jediný kdo se snaží vytvořit aspoň trochu přátelskou atmosféru je sestřička (opravdu upřímný a velký dík za to). Paní doktorka nekomunikuje, má spíše komisní přístup, což do povolání pediatra rozhodně nepatří, jsem z toho velmi smutná. Pokud rodič nemá důvěru v lékaře, který má v péči jejich dítě tak to není dobře. Věřím že situace se zlepší, jinak zvažuji dojíždění za původní doktorkou.

Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost • Jiný

Moc dobrá paní doktorka, na vysoké odborné úrovni, hodná na děti i rodiče, pečlivá, vždy dobře naladěná. S usměvavou a ochotnou sestřičkou, od které injekce ani nebolí. Já i moje tři děti s ní máme nejlepší zkušenost.

K paní doktorce jsme přestoupili po nepříjemné zkušenosti týkající se očkování. S paní doktorkou se jde bez problémů domluvit na odkladu (syn měl MMR ve třech letech, mladší Pediacel domluven na 6 měsíců, kvůli výpadku až v roce). Nevyhrocuje žádnou situaci, chová se klidně, profesionálně, není povýšená či dokonce arogantní, chová se příjemně, vyrovnaně, nekomentuje nezbytné a má hezký vztah k dětem.
To vše po předchozí zkušenosti opravdu ocením. Zároveň nemůžu říci, že by cokoli zanedbala. Bere svou práci vážně, nemávne rukou, cokoli mne zajímá zodpoví a informuje, o čem potřebuji vědět. Když měl mladší syn laryngitidu, dostala jsem ústřižek a na něm info, jak se chovat, co dělat, když... zároveň mi poskytla čípek (zdarma), který měla v ordinaci, kdyby bylo opravdu ouvej.
Její přístup opravdu oceňuji, jsme u ní rok.

Výborná paní doktorka, která odvádí svou práci skvěle. Vyslechne, nic nezanedbá, je to profesionál. A je vždy velmi příjemná, i se sestřičkou. Jsme rádi, že ji máme!

Také jsem chodil k paní doktorce do svých 18ti let a mohu jen napsat, ze jsem byl spokojeny. Lidsky pristup, ochota, obetavost a odbornost. Mohu jen doporucit.

doporučuji všem maminkám tuto paní doktorku

Paní doktorka mě léčila od mého narození. Nikdy nic nezanedbala,nepředepisovala přehnaně antibiotika, byla otevřená i přírodním prostředkům, nebyla zaujatá jen ne jeden typ léčby. Vždy mi pomohla, poradila, veděla kdo jsem, jaké jsem měla problémy i bez karty. Bylo mi líto,když jsem od ní musela odejít. Umí to totiž jak s dětmi, dorostem i dospělými. Zlatý člověk!!

uzasna doktorka, vzdy, kdyz dojdu s malickosti,pomuze a poradi,navic mila sestricka,kdyby byli vsichni doktori jako pani doktorka, byla bych tam od rana do vecera:-)

Paní doktorka léčila mě a moje sourozence, teď k ní chodím se svými dětmi a nemůžu si ji vynachválit. Sestřička je vždy milá a usměvavá a paní doktorka má i po mnoha letech praxe svou práci a děti ráda. Sem je radost chodit.

Velmi dobrá lékařka, mohu doporučit, vždy vyjde vstříc!