Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Podle mých 12 letých zkušeností je MUDr. Nováková vynikající lékařka s širokými odbornými znalostmi,lidským přístupem a zlatýma rukama. Jí děkuji za to, že nesnesitelné bolesti hlavy, které mi léta kazily více než polovinu každého týdne, mám nyní již pouze cca 1x měsíčně. Léčila i další členy mé rodiny, kterým pomohla. Doporučuji.
paní doktorka,která neustále prokřupává a mobilizuje pacienty aniž je vyšetří...tím mi zhoršila stav!!Tak Vám paní"doktorko"moc děkuji
:o(( nedoporučuji!!
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Je možné, aby neurolog doporučil rehabilitační cvičení při bolestech zad po provedené vertebroplastice bez dalšího vyšetření - např. MR?
Dobrý den, po zhojení operační rány je třeba zahájit rehabilitaci co nejdříve. Je třeba posilovat svalový korzet při individuálním cvičení pod dohledem zkušeného fyzioterapeuta, podle provedeného svalového testu.